Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom be van kattanva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom be van kattanva, ok nelkul. Most akkor en vagyok a hibas?

Figyelt kérdés
A baratnom (36) kulfoldon dolgozik es vasarnap jott haza (hozzam). En 28 vagyok. Megkerdezte, hogy miert mostam ki az agynemut es miert vizes a felsoje, ki hasznalta? Most en az ilyen jellegu megnyilvanulasaira nem szivesen reagalok, mert ugy gondolja, hogy hazudok. A helyzet odaig fajult, hogy ma eljott hozzam ismet az itt maradt holmiaiert es kozolte, hogy maskor ugy rendezzem a partnervaltast, hogy oszinte vagyok. Ebbol semmi nem igaz, en azert tavolodok tole, mert igy viselkedik es rengeteg dolgon kene valtoztasson, tobbet kozott azon is, ahogyan viselkedik velem es tiszteletet nyilvanit felem. Nekem sokkal nyomosabb indokaim vannak, mint pl. hogy O beszel az exeirol es O talalkozik veluk, ha elutazik a csaladjahoz, tovabba a munkahelye se a legelfogadhatobb. Ugy vagyok vele, hogy ha ennyire hisz es bizik bennem, nem szeret elegge ahhoz, hogy vele maradjak, barmennyire is mondja. Kinek van / volt hasonlo tapasztalata?!

2016. máj. 10. 15:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Narcisztikus a csaj... Probaltam neki tanacsokat adni ezzel kapcsolatban es segiteni. De lehordott erte mindennek es a legjobb baratomnak is.
2016. máj. 10. 17:08
 12/14 Noren1989 ***** válasza:
Aham. Szóval valószínűleg pszichiátriai eset...Az ilyeneket kerüld el, ha jót akarsz magadnak.
2016. máj. 10. 17:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez fog tortenni, az en turelmem is veges. Es elore akarok haladni, nem egyhelyben allni, esetleg hatrafele menni...
2016. máj. 10. 17:22
 14/14 Szergej55 ***** válasza:
100%
Hagyd ott az ilyet.
2016. máj. 10. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!