Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tehette velem ezt a baratnom?
3 eve jartunk mar,eleg komoly volt a dolog baratnom is mar tobbszor emlitette a gyerekvallalast osszekoltozest satobbi.Most pedig par hete nagyon hirtelen szakitott velem ,olyan indokokkal hogy en nem figyelek ra meghogy nem erzi hogy haladna valamerre a kapcsolatunk....eleg gyenge indokoknak ereztem ezt gondoltam hogy mas van itt....erre a szakitasunk utan 3 hettel mar latom hogy kapcsolatban van....miert nem lehetett ezt elmondania oszinten nekem?szakitaskor meg kb o haragudott ram
Pedig mindenben a kedvet kerestem,erdekeltek a dolgai....mar gyereket hazassagot terveztunk jovore....o 25 eves en pedig 27
Örülj neki, hogy a gyerek meg az esküvő előtt lépett le.
Amúgy az az érzésem, hogy ő még nagyon nem akarta ezeket, csak rád hagyta, hogy jó, legyen, és ezzel a nagy tervezgetéssel elriasztottad.
Ne keresd az okát,ő ilyen.
Ilyenkor mindig a Skorpió,meg a Béka meséje jut eszembe. "Ilyen a természetem". Úgyse lesz jobb,ha filózol rajta,próbálj meg túl lépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!