Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel rontják el a nők a kapcsolatot?
28 éves vagyok van egy barátom több mint fél éve. Nagyon szeretem és ő is szeret.
Annyira félek, hogy elrontok valamit mert nagyon nem akarom őt elveszíteni.
Milyen dolgokkal, viselkedésekkel lehet egy férfit elriasztani, elüldözni, vagy hogy kiszeressen az adott nőből. (nem a megcsalásra gondolok mert az alap, hogy ha már megcsalás van ott már 99% annyi, úszik a bizalom stb.)
De ezen kívűl?
Köszönöm, várom a mielőbbi válaszokat (sokat) mert ezeket mindenképp kerülni akarom.
Még annyit ami veszélyes pont lehet, hogy én igénylem a gyakori (napközbeni kommunikációt) ebből mi lehet a férfinek már sok?
Engem ezekkel riasztanak el a lányok:
- könnyen kapható.
Ha könnyen szerzem meg, az ad okot gyanúba esni. Én még húznám az időt, cicázgatnék, játszanánk egymással, nem azonnal durr az ágyba, 2 hét múlva meg ráunok, pedig nem is ismerem. Az a baj, hogy ezért viszont már én vagyok a bunkó. Mert ráunok egy olyan nőre, akiben úgy érzem, hogy nincs több ennél, mint amit mutatott, hiszen már a lényeget odaadta...
- ha féltékenykedik, követ
Egy egészséges féltékenység mindig kell hogy legyen, de az ha túllépi azt a határt, hogy bárhova megyek felhív, rámír, és faggat, akkor már átlátok a szitán. Mikor észreveszem, hogy nagyon rámtapadt, akkor elbeszélgetek vele, ha ez sem segít akkor csak a végszó maradt.
- ha hisztizik
A hiszti nőknél, férfiaknál is ugyan úgy előjöhet.
Persze itt is van egy pont, amikor elég.
Pl volt olyan kapcsolatom, ahol a lánnyal minden klappolt, már csak egy pillanatot kerestem, ami megmutatja hogy ő az igazi. Ez a pillanat nem jött, viszont a hisztijei mindennaposak lettek. Figyeltem rá, fontos volt nekem, ő azonban kereste bennem a hibát és minden mondvacsinált ürüggyel szakítani akart. Persze rá 1 hétre már visszasírt, de én úgy gondoltam, hogy ezalatt az idő alatt, amit hisztiben töltöttük, engem olyannyira megbántott, mint még ember soha...
-követelés
Volt egy barátnőm, aki manipulált hisztivel és követelőzéssel, fenyegetéssel. Az első szerelmem volt, úgyhogy gondolom megértitek hogy túl sokáig tűrtem.
2 év után azt mondta, hogy 20 éves korában esküvőt akar és fiatalon akar gyerekeket. Én nem éreztem magam erre felkészülve, sőt, még a gondolata sem fogalmazódott meg bennem. Addig hisztizett az anyjának, amíg az vett egy gyűrűt és a kezembe nyomta, hogy kérjem meg a kislánya kezét. Meg voltam döbbenve. Úgy éreztem magam, mint aki egy furcsa mesébe csöppent, ahol nem tudja irányítani maga körül a dolgait. Próbáltam sodródni, de nem ment. A lánnyal végül közöltem, hogy nem fogom feleségül venni, talán évek múltán mikor már felnőttek leszünk.
Ő ezt nem fogadta el. 21 éves korában valóban férjhez ment egy másik fickóhoz.
-ha nem hagy kibontakozni.
Tudom emancipáció meg feminista mozgalmak stb, de én szeretem, ha a klasszikus férfi női szerepek megmaradnak. Ezzel nem azt értem, hogy nem főzök avgy porszívózok, hanem hogy vannak bizonyos dolgok, szerepek, amiket nem szabad a nőnek átvennie, mert túlságosan megkönnyíti a dolgunkat meg ezek nélkül nem érezném magamat férfinak. Ezek a dolgok pedig a kapcsolat elején való kezdeményezés, a szex kezdeményezése, a telefonhívások kezdeményezése, a randi megtervezése, a naralás megtervezése, stb.
Mikor azt érzem egy kapcsolatban, hogy nem én avgyok az irányító fél, akkor úgy valami elveszik bennem. Biztos az első szerelmem is hagy benne nyomot, de szeretek én irányítani. persze ha a kedvesemnek van ellenvetése, akkor meghallgatom és úgy alakítom, de nem szokott lenni. :)
Az egyik barátnőmmel nagyon összevoltunk hangolódva. Ő akkor elmondta nekem, hogy szereti ha én vezetem őt, úgy, hogy közben szem előtt tartom az ő értékeit, hangulatát, véleményét. Ezáltal azt érezte, hogy biztonságot nyújtok neki, egy olyan férfi vagyk, akire lehet számítani és akire fel lehet nézni. Ennél jobb önbizalomdopping nem is kell, mikor nem csak mondja a nő, hogy felnéz rám, hanem érzem is. Ennél jobbat nem kaphastz attól, akit szeretsz és ő is viszont szeret.
Végül ez a kapcsolat a távolság miatt tönkrement, amit a mai napig nagyon sajnálok.
Egyik lánybarátom mondta minig, hogy a tutyi-mutyi pasikkal nem tud mihez kezdeni. Azok a fiúk, akik elvárják egy nőtől hogy szervezzen, hogy szeret sodródni, hogy nem lehet rá számítani ha baj van, mert nem tudja mit csináljon...
Szóval nekem ezek a fontos dolgok, de valószínűleg mindenkinek más. Úgy hiszem a pasik legtöbbje egyetért velem, még ha titkolják is. :D
Egyik ismerősöm mondta mindig, hogy ezek nem elvárások vagy szablyok, hanem csak szimplán ilyen az egészséges(főleg mentálisan)ízig vérig nő, aki hagyja a férfit kibontakozni, türelmes vele, és van önbecsülése! :)
Ne féltékenykedj, ne kutakodj, viselkedj lazán, égy nőies, igyekezz csinosan mutatkozni és néha légy házias.
Ennyi az egész.
Hihi ugyan azt tettem és teszem,mint amit leírt a srác hosszasan,és a 47-es én ilyen vagyok...aztán ne kutakodj :D mikor néha megtettem,mindig találtam valamit :)
Kérdező hagyd mindig,hogy ő maradjon a férfi. Ő keressen többet stb... Igazuk van legyen tartásod és önbecsülésed.Egy férfinál ez ér a legtöbbet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!