Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még igazán szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még igazán szeretni valakit?

Figyelt kérdés
Most vagyok túl egy csalódáson... nagyon szerettem őt, és ezt ki is használta. De annyi embertől hallom, hogy ők már nem akarnak szeretni, mert mindig csak csalódnak... Mi a véleményetek?
2010. ápr. 8. 20:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem nem szabad feladni!! Hidd el, én is nagyon sokat csalódtam, és nagyon sokszor estem már pofára...de rájöttem, hogy a hibákból tanulunk. Miután egy másik fiúval összejöttem, tudtam már nagyjából mi-merre-hány méter. Hidd el, nem szabad összeesni (tapasztalat) Ha látják hogy gyenge vagy, mégjobban kihasználnak. Majd eljön az igazi, aki szeretni fog önzetlenül, addig is légy erős. ;) L
2010. ápr. 10. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Érdemes. Engem sok nő vágott már át,s mégis ugyanolyan pozitivan állok a következőkhöz,mert ha én nem szeretek,hogyan várjam el,hogy engem szeressenek?

19/F

2010. ápr. 10. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:
szeretnék szeretni.... nagyon szeretnék igazán szeretni,és szeretetet kapni:)
2010. ápr. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!