Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arrol ha az apuka néha kimegy bulizni a haverokkal hajnalig es sokat iszik?

Figyelt kérdés
Általánosságban is kérdezem es azert is mert nalunk ez néha elofordult .pl reggel 7:30kor hívtam hogy hol van mar. Vegulis nalunk elfajultak a dolgok es sms-t talaltam csajtol a telefonjaban...nem derült ki belole konkret megcsalás. Aztán egy hajnalban mikor hazajött cedre szaguan arra lettem figyelmes hogy a gyerek domperebe pisil. Állított hogy az bili. Szoval nem volt maganal. Kiburitotta az összeset ,elvette a telefonom es kikapcolta hogy ne tudjam hivni az anyját. Közben rángatott es behúztam neki egyet. Ravagott az agyra engem pedig epp terhes vagyok. Lyukat ütött a falba. Fel akarta magát akasztani de nem sikerult. Utana azt mondta hogy alva jar mert nem merte mondani de ez a pisi dolog mar volt vele es neki áll feljebb. Elment itthonrol es haza se akar jonni.a szulei szerint is én vagyok a hibas. Szoval a kérdésem ugy általánosságban is kérdezem es arrol is hogy Szerintetek most tenyleg én vagyok a hibas???? El akarok valni amugy mert ez sok volt kicsit...azt mondja jar pszichiáterhez aki szerint nem baj ha kijár ilyen formában es nem hibas semmiben...

2016. máj. 8. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Közben rángatott es behúztam neki egyet. Ravagott az agyra engem pedig epp terhes vagyok."

Te terhesen verekedésbe kezdesz egy részeg férfivel?

Nem nagyon félted te azt a gyereket.

2016. máj. 8. 22:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt tenyleg nem gondoltam at. Ez nem egymas utan tortent tehat nem ezert vagott engem az agyra hanem az ongyilkossagaba akartqm beavqtkozni. csak felsprolaskent irtam mert hosszu lenne leirni mi hogvyan tprtent. az utest tolem viszont tenyleg a rangatas miatt kqpta es.igen jarhattam volna rosszabbul...egyebkent azt mondjq nem volt berugva. nala ez is erdekes mert nem lqtszik rajta ha ivott tehat nem tantorog meg hasonlok. egyszeruen csak hulye. a multkor brvallotta hogy nqgyon reszeg volt. szerintem most is amugy...vagy valami volt benne. nem hiszem ezt az alvajarast.
2016. máj. 9. 09:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindent vegyel fel kameraval, telefonnal!!! Minden alkalmat es minden szavat!! Nehogy pereljen a gyerekekert kesobb valaskor! Igy csak felugyelet mellett lathatja a gyerekeket, az biztos!

Valoszinuleg drogozik es arra iszik ra. Nyilvan penze is van ra. Ilyen ontudatlan allapot akkor van es kozben nem latszik segg reszegnek! A legveszelyesebb, mert nulla kontroll! Olyan, mint az alvajaras!! Rengeteg gyilkossag tortenik igy! Koltozz el vagy ot kuldd el, mert nagyon rossz vege lesz!

2016. máj. 10. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!