Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráírtam kamu profilról és azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam kamu profilról és azt mondta nincs barátnője? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátomról van szó. Bevalljam neki, hogy én voltam? Vagy ne?

2016. máj. 6. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem folytasd a szivatását és szervezz kamurandit.Megnézném a fejét, amikor találkoztok :D

Én ezt tenném.

2016. máj. 6. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
A k anyját,én is megszívatnám.
2016. máj. 6. 22:41
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg nem volt szép ezt csinálnod, de ezek szerint már alapból gyanítottál valamit. Javaslom én is a kamutalálkozó+szakítás kombót.
2016. máj. 6. 22:56
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd el, jöjj össze egy másik sráccal, azzal is csináld ezt meg, majd azt is hagyd el, majd az 5. ilyen eset után élj magányosan 92 éves korodig.
2016. máj. 6. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Hívd el randira és akkor szembesítheted a dologgal. És így mégcsak lelkiismeret furdalásod sem lehet mert kiteszed a szűrét. Ugye kiteszed?!
2016. máj. 7. 01:25
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem volt szép dolog, de így tudván, hogy letagad jól tetted, hogy lekémlelted.

Szakíts vele, mert hiába nem tennél semmit, a bizalmad már meghalt iránta.

2016. máj. 7. 02:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Tiszta ügy, bármikor félrelép, ha lehetősége lesz.

Akik szerint az a hibás, aki rájön hogy megcsalják: egyébként azzal nincs baj, ha a pasija egy hűtlen disznó?! Szerintem egyáltalán nem természetes ha valaki ismerkedni akar vele, és azt mondja hogy szingli, szabad a pálya.

Miért is mond ilyet? Hát mert akkor van lehetősége felszedni/megdugni a másik csajt!

Régen is volt ilyen, csak anyám pl. a barátnőjét kérte meg, hogy flörtöljön a pasijával, és volt aki megbukott, volt aki nem.

Az egyik ilyen "nem" lett az apám, és a mai napig együtt élnek, példás házasságban.

Aki annyit se tud kinyögni/leírni, hogy igen, van barátnőm, az semmire se jó, nem hogy párkapcsolatra.

2016. máj. 7. 08:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ennyi erővel a nyomozók is rossz emberek, mert megsértik szegény bűnöző emberi jogait azzal, hogy nyomoznak utána. Ok, hogy nem szép dolog, de valahogy mindig megérzi az ember, ha van minek utánajárnia... Most is bebizonyosodott.

A személyes randi jó ötlet, csak arra kell figyelni, hogy később érj oda, mint a srác, különben lehet, hogy gyanút fog.

Végezetül pedig tudom, milyen szörnyű ez az érzés, és bármelyik megoldást is választod, az igazsággal mindenképp érdemes szembesítened őt, mert hazugságban hosszabb távon nem lehet élni azzal, akit szeretsz.

2016. máj. 7. 11:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Amikor találkozóra került volna ténylegesen a sor bevallotta,hogy van barátnője és,hogy még soha nem csinált ilyet...úgyhogy nem szólok neki semmit,de azért igyekszem figyelni rá
2016. máj. 7. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

... Van egy jó mondás, illik rád:

"Verj át egyszer, szégyen rád, verj át kétszer/többször szégyen rám."

2016. máj. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!