Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg? Akar egyáltalán valamit tőlem? XD

Figyelt kérdés

ő 13 énmeg 14 vagyok. jha és én vagyok a lány xD na ugyvan hogy van a gyerek nevezzük józsinak..és a józsiba szerelmes vagyok és sokat vagyunk együtt az elmult 1 hónapban csak 1 nap volt hogy nem beszélünk volna..van amikor én hívom fel valami ürüggyel van amikor ő..ő általában azért hív merthogy hívtam amikor nemis xD na és egymásnál alszunk sokat a karjaiban aludtam olyan jó volt :$ és mondják a barátnőim hogy őis szerelmes belém vannak ezek amik szerintük jel:

-sokszor néz és ha odanézek gyorsan elfordul és magában nevet

-ha én nézem őt és ő rámnéz akkor elkezd velem szemezni és sokat mosolyog.

-mindig megnevetett

-egyszer majdnem adott szájrapuszit de én meglepődtem amikor közeledett felém és ijedtem néztem ezért az arcomra adot...

-mindig ha nála vagyok felajánlja hogy aludjak ott

-félt.(például multkor akart mutatni egy deszkás trükköt de utána mondta hogy inkább ne mert amikor ő csinálta először akkorát esett és nem akarja hogy valami bajom legyen.)

-mondja hogy szépvagyok, jó a ruhám, jóláll ez a haj, meg félig néger vagyok és szokta mondani hogy milyen szép a bőröm és így simogatja vagymi xD

-saját elmondásai szerint kivülről tudja a számomat

-odaadja a cuccait másnak meg sosem adja a kezébe

-megnézte a telomon a képeket és volt egy kép a seggemről bugyiban (XDD) és aztmondta hogy jó a seggem xDDD

-a haverja aztmondta h idézem: "szúrná a fosódat" és miutan ezt elmondta a haverja megütötte rámvigyorgott aztán elfutottOo

-szokta fogni a kezemet néha

-amikor a b.nőm kérdezte hogy szeret aztmondta h lehet...nemtudom f*szomba.

-és aznap éjjel telefonon emgkérdeztem tőle h szeret-e erre lerakta...

-és amikor kérek valamit és bociszemekkel nézek akkor mindig aztmondja "ne néz így ráám..tudod hogy nemtudok ellálni így olyan aranyos vagy: $"

kb ennyi :D

2010. ápr. 8. 16:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, smárold már le, mindegy hogy hogyan, de tedd meg. Nagyon jófejnek és szerelmesnek tűnik a srác, de kell neki ez a kezdőlökés. Ha nem teszed meg, akkor nem fog semmi történni, aztán vagy ő vagy te találsz valaki mást, aki valszeg csak egy bunkó lesz aki meg akar dugni.

Vagy esetleg azt is elmondhatod őszintén, hogy szeretnéd megcsókolni, de nem mered.

2010. ápr. 11. 13:30
 22/24 anonim ***** válasza:
félig barna vagy..magyarul cigány xD szal nyugodtan feküdj le vele már benne vagy a korban XD
2010. ápr. 11. 13:47
 23/24 A kérdező kommentje:
elöször is nem vagyok cigány deez mellékes sztem.. jo ezt a varázstrükköset megpróbálom :D tök jónek hangzik :D:D
2010. ápr. 11. 14:11
 24/24 A kérdező kommentje:
nem akar szajrapuszit adni nekem : O de nemtudom hogy nem mer-e vagy csak nem akar...:' ( amugy ma kideult h az egyik csajnak is tetszik o vagynemtudom mert mondtam neki h elmegyek es mondja meg neki h ne menjen el a kettessel es a a jozsi emg meselte h a csaj aztmondta neki h uzenem h menjen el a kettessel : @
2010. ápr. 15. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!