Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg? Akar egyáltalán valamit tőlem? XD
ő 13 énmeg 14 vagyok. jha és én vagyok a lány xD na ugyvan hogy van a gyerek nevezzük józsinak..és a józsiba szerelmes vagyok és sokat vagyunk együtt az elmult 1 hónapban csak 1 nap volt hogy nem beszélünk volna..van amikor én hívom fel valami ürüggyel van amikor ő..ő általában azért hív merthogy hívtam amikor nemis xD na és egymásnál alszunk sokat a karjaiban aludtam olyan jó volt :$ és mondják a barátnőim hogy őis szerelmes belém vannak ezek amik szerintük jel:
-sokszor néz és ha odanézek gyorsan elfordul és magában nevet
-ha én nézem őt és ő rámnéz akkor elkezd velem szemezni és sokat mosolyog.
-mindig megnevetett
-egyszer majdnem adott szájrapuszit de én meglepődtem amikor közeledett felém és ijedtem néztem ezért az arcomra adot...
-mindig ha nála vagyok felajánlja hogy aludjak ott
-félt.(például multkor akart mutatni egy deszkás trükköt de utána mondta hogy inkább ne mert amikor ő csinálta először akkorát esett és nem akarja hogy valami bajom legyen.)
-mondja hogy szépvagyok, jó a ruhám, jóláll ez a haj, meg félig néger vagyok és szokta mondani hogy milyen szép a bőröm és így simogatja vagymi xD
-saját elmondásai szerint kivülről tudja a számomat
-odaadja a cuccait másnak meg sosem adja a kezébe
-megnézte a telomon a képeket és volt egy kép a seggemről bugyiban (XDD) és aztmondta hogy jó a seggem xDDD
-a haverja aztmondta h idézem: "szúrná a fosódat" és miutan ezt elmondta a haverja megütötte rámvigyorgott aztán elfutottOo
-szokta fogni a kezemet néha
-amikor a b.nőm kérdezte hogy szeret aztmondta h lehet...nemtudom f*szomba.
-és aznap éjjel telefonon emgkérdeztem tőle h szeret-e erre lerakta...
-és amikor kérek valamit és bociszemekkel nézek akkor mindig aztmondja "ne néz így ráám..tudod hogy nemtudok ellálni így olyan aranyos vagy: $"
kb ennyi :D
Amikor kettesben vagytok, mondd neki hogy mutatsz neki egy varázstrükköt, és hogy ehhez fogja meg a kezeid és csukja be a szemét. Ha megtette akkor adj egy puszit a szájára, aztán csukd be a szemed, és ha nem reagál kérdezd meg tud-e ő is valami varázslatot mutatni cserébe.
A srác tuti beléd van zúgva, csak nem adsz neki elég jelzést. Ha a szemedbe néz akkor mosolyogj rá esetleg süsd le a szemed. Ha valami aranyosat, vagy vicceset csinál, akkor simogasd meg, vagy öleld meg. Amikor találkoztok és puszit adtok egymásnak, meg tudod csinálni, hogy úgy tartod az arcodat, hogy nem egymás arcára adtok puszit, hanem a szátok szélére. Ezek mind olyan jelek, amiket csak észre vesz, de az első módszer gyorsabb.
Aranyosnak tűntök együtt, ebből nagy szerelem lesz. Én drukkolok.
25/F
Hogy miért ajánlottam a varázstrükköt?
Mert egyrészt romantikus, és egy szájrapuszitól nagyobb jelzést nem tudsz neki adni, hogy tetszik, legalábbis remélem a te korodban.
Simán is lekaphatod, de te mondtad, hogy nem mered.
Így becsukja a szemét, könnyebben fog menni, kevésbé lesz ijesztő, meg fogod tenni, mert egyébként hogyan magyarázod meg neki, hogy mi volt ebben a trükk. :)
Ha rosszul reagálna, akkor van kifogásod, hogy ez csak egy varázstrükk volt, és ha nem tetszett neki az ő baja. Ha lecsukod a csók után a szemedet azzal arra bátorítod, hogy ő is nyugodtan megcsókolhat, amikor ezt megteszi csókold vissza, ráadásul nem kell a szemébe nézned. Ha nem csókol meg, akkor mondhatod, hogy mutasson ő is egy trükköt, ez egyértelmű jelzés, hogy akarod, de az egész játékosan történik.
Remélem segítettem.
Ha ez neked sok, akkor ott volt a másik megoldás az apró jelzések, de az lassabban működik és ha félénk márpedig az, akkor lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!