Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg? Akar egyáltalán valamit tőlem? XD

Figyelt kérdés

ő 13 énmeg 14 vagyok. jha és én vagyok a lány xD na ugyvan hogy van a gyerek nevezzük józsinak..és a józsiba szerelmes vagyok és sokat vagyunk együtt az elmult 1 hónapban csak 1 nap volt hogy nem beszélünk volna..van amikor én hívom fel valami ürüggyel van amikor ő..ő általában azért hív merthogy hívtam amikor nemis xD na és egymásnál alszunk sokat a karjaiban aludtam olyan jó volt :$ és mondják a barátnőim hogy őis szerelmes belém vannak ezek amik szerintük jel:

-sokszor néz és ha odanézek gyorsan elfordul és magában nevet

-ha én nézem őt és ő rámnéz akkor elkezd velem szemezni és sokat mosolyog.

-mindig megnevetett

-egyszer majdnem adott szájrapuszit de én meglepődtem amikor közeledett felém és ijedtem néztem ezért az arcomra adot...

-mindig ha nála vagyok felajánlja hogy aludjak ott

-félt.(például multkor akart mutatni egy deszkás trükköt de utána mondta hogy inkább ne mert amikor ő csinálta először akkorát esett és nem akarja hogy valami bajom legyen.)

-mondja hogy szépvagyok, jó a ruhám, jóláll ez a haj, meg félig néger vagyok és szokta mondani hogy milyen szép a bőröm és így simogatja vagymi xD

-saját elmondásai szerint kivülről tudja a számomat

-odaadja a cuccait másnak meg sosem adja a kezébe

-megnézte a telomon a képeket és volt egy kép a seggemről bugyiban (XDD) és aztmondta hogy jó a seggem xDDD

-a haverja aztmondta h idézem: "szúrná a fosódat" és miutan ezt elmondta a haverja megütötte rámvigyorgott aztán elfutottOo

-szokta fogni a kezemet néha

-amikor a b.nőm kérdezte hogy szeret aztmondta h lehet...nemtudom f*szomba.

-és aznap éjjel telefonon emgkérdeztem tőle h szeret-e erre lerakta...

-és amikor kérek valamit és bociszemekkel nézek akkor mindig aztmondja "ne néz így ráám..tudod hogy nemtudok ellálni így olyan aranyos vagy: $"

kb ennyi :D

2010. ápr. 8. 16:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
:S
2010. ápr. 8. 16:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

hát nézd én pl tudom kívülről az egtész osztály számát + még egynéhányét ami kb 40-50 db szal ez ne legyen indok :D

nade térjünk a lényegre: sztem simán lehet belőle vmi, csak még a srác maga se tudja mit akar (még fiatalok vagytok). :) De csak bátran,sok sikert! :)

2010. ápr. 8. 17:01
 3/24 A kérdező kommentje:
oké...és hogy csináljam? :D mer mostmár elegem van ebből a tétlenségből..és a b.nőimnek is meg a haverjainak is xD
2010. ápr. 8. 17:05
 4/24 anonim válasza:
egyetértek az előzővel, :D am azt megkérdezhetem, hogy amikor ott alszol nála mit mondasz a szüleidnek? ez érdekelne XD
2010. ápr. 8. 17:06
 5/24 A kérdező kommentje:
megengedik :D apu az apukájának a munkatársa anyu meg szokott az ő anyukájával kávézgatni..sokat vannak nálunk vendégségbe szoval az egész család barátságba van egymással:D szüleink ugytudják hogy járunk megminden...az anyukája úgy hív h "menyem" xDD a józsi meg ennek vhogy tök örül vagy nemtudom mert amikor így köszön h "szia menyem" akkor mindig olyan szélesen vigyorog...:D
2010. ápr. 8. 17:25
 6/24 anonim ***** válasza:
52%

Csak gratulálni tudok a szülőknek... És ők vannak felháborodva, meg tátják el a szájukat, ha a lányuk 18 éves korára rojtosra van.... Eh.

15L

2010. ápr. 8. 17:37
 7/24 anonim válasza:
-.-'
2010. ápr. 8. 17:44
 8/24 A kérdező kommentje:
már nem azért de én nem vagyok olyan hogy fűvel fával dugjak.én nem érzem ezt nála meg másnál sem éreztem eddig ogy érdemes lenne vele kurni. majd ha úgy érzem hogy eljött az időm akkor fogok és a szüleim nagyon jól tudják hogy attól hogy nem engedik meg, úgyis megfogom csinálni szóval ők járnak jobban ha megengedik mert biztosra tudják hogy hol vagyok. és nincs arra szükségem hogy ilyeneket viseljek el amikor 1. nem ismersz 2. nem ismerlek 3.nicns jogod egy teljesen idegen emberről ilyeneket gondolni. szoval fogd be a pofádat és azoknak irogasd a nyomorult kommentjeidet akikről biztosan TUDOD hogy milyenek, és akik elviselik.
2010. ápr. 8. 17:52
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

szépen visszavágtál. de tényleg. :) nem kell az ilyenekkel törődni, csak azon vannak felháborodva, hogy le se szarja őket senki, és nekik nem volt ilyen állati nagy szerencséjük, hogy a szülők beleegyeztek az egymásnál alvásba.

tuti szerelmes beléd amúgy, csak nem meri még felvállalni rendesen. később ebből nagy kapcsolat születhet, szóval jól őrizd meg, és vigyázz a "barátságotokra". :)

ja, és sok szerencsét. ;) <3

2010. ápr. 8. 18:28
 10/24 A kérdező kommentje:
juj dejo :$ de mit kezdjek vele? mert szeretem megminden de nemtudom hogy most hogyis csináljam hogy végre legyen már vmi xD nagyon harcoltam ért amúgy : DDD volt egy b.nője akivel elvileg azért járt hogy engem féltékenyyítsen (nemtudom hogy igaz-e a haverjai mondták..) és a b.nőjére ráuszitottam egy k urva helyes pasit aki miatt szakított vele aztán meg mindig kiharcoltam h csináljunk vmit együtt amíg magától nem kezdett el intézkedni hogy legyen közös programunk meg minden szval minden este terveltem hogy mitcsináljak most meg majdnem olyan ahogy gondoltam csak még a vége hiányzik...a járás de nem jutok tovább :| :@
2010. ápr. 8. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!