Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg? Akar egyáltalán valamit tőlem? XD
ő 13 énmeg 14 vagyok. jha és én vagyok a lány xD na ugyvan hogy van a gyerek nevezzük józsinak..és a józsiba szerelmes vagyok és sokat vagyunk együtt az elmult 1 hónapban csak 1 nap volt hogy nem beszélünk volna..van amikor én hívom fel valami ürüggyel van amikor ő..ő általában azért hív merthogy hívtam amikor nemis xD na és egymásnál alszunk sokat a karjaiban aludtam olyan jó volt :$ és mondják a barátnőim hogy őis szerelmes belém vannak ezek amik szerintük jel:
-sokszor néz és ha odanézek gyorsan elfordul és magában nevet
-ha én nézem őt és ő rámnéz akkor elkezd velem szemezni és sokat mosolyog.
-mindig megnevetett
-egyszer majdnem adott szájrapuszit de én meglepődtem amikor közeledett felém és ijedtem néztem ezért az arcomra adot...
-mindig ha nála vagyok felajánlja hogy aludjak ott
-félt.(például multkor akart mutatni egy deszkás trükköt de utána mondta hogy inkább ne mert amikor ő csinálta először akkorát esett és nem akarja hogy valami bajom legyen.)
-mondja hogy szépvagyok, jó a ruhám, jóláll ez a haj, meg félig néger vagyok és szokta mondani hogy milyen szép a bőröm és így simogatja vagymi xD
-saját elmondásai szerint kivülről tudja a számomat
-odaadja a cuccait másnak meg sosem adja a kezébe
-megnézte a telomon a képeket és volt egy kép a seggemről bugyiban (XDD) és aztmondta hogy jó a seggem xDDD
-a haverja aztmondta h idézem: "szúrná a fosódat" és miutan ezt elmondta a haverja megütötte rámvigyorgott aztán elfutottOo
-szokta fogni a kezemet néha
-amikor a b.nőm kérdezte hogy szeret aztmondta h lehet...nemtudom f*szomba.
-és aznap éjjel telefonon emgkérdeztem tőle h szeret-e erre lerakta...
-és amikor kérek valamit és bociszemekkel nézek akkor mindig aztmondja "ne néz így ráám..tudod hogy nemtudok ellálni így olyan aranyos vagy: $"
kb ennyi :D
hát nézd én pl tudom kívülről az egtész osztály számát + még egynéhányét ami kb 40-50 db szal ez ne legyen indok :D
nade térjünk a lényegre: sztem simán lehet belőle vmi, csak még a srác maga se tudja mit akar (még fiatalok vagytok). :) De csak bátran,sok sikert! :)
Csak gratulálni tudok a szülőknek... És ők vannak felháborodva, meg tátják el a szájukat, ha a lányuk 18 éves korára rojtosra van.... Eh.
15L
szépen visszavágtál. de tényleg. :) nem kell az ilyenekkel törődni, csak azon vannak felháborodva, hogy le se szarja őket senki, és nekik nem volt ilyen állati nagy szerencséjük, hogy a szülők beleegyeztek az egymásnál alvásba.
tuti szerelmes beléd amúgy, csak nem meri még felvállalni rendesen. később ebből nagy kapcsolat születhet, szóval jól őrizd meg, és vigyázz a "barátságotokra". :)
ja, és sok szerencsét. ;) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!