Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a legjobb barátját?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Neki van egy legjobb barátja aki fiú. Nagyon szoros kapcsolat van közöttük, szinte már testvéri. Kiskorúktól kezdve együtt vannak, ugyan azokba az iskolákba jártak, ugyan az a baráti körük, jelenleg ugyan azon a munkahelyen dolgoznak. Az elején még örültem is ennek a legjobb barátnak. Mivel nem túl sok embernek nyílik meg a párom, így mindent ennek a legjobb barátnak mond el. Kezd idegesíteni, hogy sokkal több időt tölt együtt a barátjával a párom mint velem. Munkahelyen egy irodában vannak, együtt járnak ebédelni. Mondta a párom, hogy elmegy délután vásárolni, vesz magának egy pár ruhát. Mondtam, hogy nagyon szívesen elkísérem. Azt mondta nem kell, mert így egy kicsit ki tud kapcsolódni. Erre hívom, hogy kb. mikor jön. Mondja hogy nemsokára indulnak. Mert mondom kivel vagy. Hát persze hogy a legjobb barátjával. Mert, hogy ő milyen rendes hogy felajánlotta, hogy elkíséri vásárolni. Ugyan ezt én is megtettem csak én le lettem pattintva. Jelenleg ott taunk, hogy haza jöttek, most együtt főzőcskéznek a konyhában, nagyokat nevetnek. Míg én egyedül elvagyok a nappaliban. Ez nagyon sokszor előfordul, hogy munka után átjön, van olyan is hogy itt alszik a nappaliba. Szóval rengeteg időt a párommal tölt. Hogyan tudnám leépíteni a legjobb barátot, úgy hogy a páromat ne bántsam meg? A páromat nem szeretném elhagyni mert szeretem.2016. máj. 6. 17:06
11/12 anonim válasza:
Minek kérdezel,ha a nem tetsző válaszokat ki törölteted?!
12/12 anonim válasza:
Ha így áll, akkor valószínűleg nincs semmi hátsó szándék, csak sajnálja és nincs szíve elküldeni. Na persze ennek is kéne hogy legyen határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!