Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket mennyire foglalkoztat a barátnőtök múltja?

Figyelt kérdés
Eddig olyan barátnőim voltak akik más városba laktak, nemnagyon tudtam kikkel voltak előtte,nem is firtattam.Most összejöttem az utcából 1 lánnyal,ő 23. Szinte az egész életét tudom kikkel volt régebben elég rossz híre volt hogy benne volt egyéjszakásokba, szexkapcsolatokba. Egyébként teljesen jól megvagyunk de ezek a dolgok kissé zavarnak.
2016. máj. 3. 13:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
20%
Az lehet, csak éppen nem ugyan az. Nem mindegy, hogy egy lányban jártak 20-an vagy egy srác járt 20 lányban. Mondhatnánk azt, hogy, de miért nem, de szerintem mindenki érzi a különbséget. Persze megértem, hogy egyes lányokat esetleg taszít egy ilyen srác, de attól még különbség van egy agyonkůrt lány és egy "szerencsés" srác között.
2016. máj. 3. 17:07
 22/38 anonim ***** válasza:

17-es

Csak a te gyenge olvasási és értelmezés képességeid miatt ide kivonatolom az érveimet:

"Senki nem akar azon gondolkodni egy társaságban, hogy melyik helyi arc élvezett már a gyerekei anyjának a szájába..."

"dughatsz te is bárkivel, akit csak magadra engedsz, hisz szabadság van, szingliség, stb., de ennek vannak kevésbé kívánatos hozadékai is... ilyet nem akarok gyermekeim anyjának."

"én meg kikérem magamnak, hogy a város getziputtonyával képzeljem el az életem"

És most jöhetnek a ti érveitek vagy megmaradtuk a magasröptű személyeskedésnél? muhaha

2016. máj. 3. 17:29
 23/38 anonim ***** válasza:

Nem igazán foglalkoztatna egy-két "legenda" az asszonyról.

Mondjuk, azért a következő analógiában van valami:

Az a kulcs, amelyik minden zárat nyit, az egy jó kulcs.

Az a zár, amelyiket minden kulcs nyitja, az meg egy ócska zár.

2016. máj. 3. 18:14
 24/38 A kérdező kommentje:
Amit tudok róla hogy tizenévesen volt pár szexkapcsolata párhuzamosan is. Volt 3 éves kapcsolata is azalatt 2szer megcsalta a barátját mert ő "elhanyagolta". Aztmondta nemvágyik már változatosságra, megkomolyodott,egyébként nem néz ki ribisen.Sajnos a kétely viszont bennem van.
2016. máj. 3. 19:38
 25/38 anonim ***** válasza:

24-es

Szexkapcsolat, hidd el nekem, annyira lesz jó.

2016. máj. 3. 19:41
 26/38 anonim ***** válasza:

Mennyi szűklátokörű itélkező ember. A faszikba is ugyan olyan szánalmas az ilyen.

Kérdező? Ha zavar miért vagy vele? Senki nem fog písztojt a fejedhez!!!

2016. máj. 3. 20:27
 27/38 anonim ***** válasza:

"Mondjuk, azért a következő analógiában van valami:

Az a kulcs, amelyik minden zárat nyit, az egy jó kulcs.

Az a zár, amelyiket minden kulcs nyitja, az meg egy ócska zár."

A pina és pénisz nem kulcs és nem lakat. Hímsoviniszta duma.

2016. máj. 3. 20:44
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Hímsoviniszta duma. Mégis a kůrvák, ribæncok, szajhák vannak megbélyegezve nem azok a srácok akik berakják ide is oda is.
2016. máj. 3. 22:38
 29/38 anonim ***** válasza:
És ha ez csak duma lenne és semmi visszatartó erővel nem bírna az, hogy egy nő ne feltétlen k€rassa magát akárhányszor, mégis, hogy nézne ki a világ? 18 évesenn nem 10 hanem 40 partnerük lenne.
2016. máj. 4. 00:10
 30/38 anonim ***** válasza:

29-es, bár nyersen fogalmaz, komolya igazság van benne.

A nők valamiért elhitték, hogy ma akkora szabadság van és annyira nem szólják meg őket az ilyesmiért, hogy pár nyalka eufemizmus mögé rejtve a kurvulást elkezdték végigkefélni a 10-es, 20-as éveiket, majd mikor úgy érezték, hogy kiélték magukat(sokkal jobban, mint amennyire a férfiak valaha is tudnák), akkor majd szépen átvedlenek háziasszonnyá/anyává.

Ja, és mi majd ehhez szépen asszisztálni fogunk, mert ilyen egy igazi férfi/nekik ugyanannyira szabad, mint a férfiaknak,stb.

Hát ez egy ordas nagy tévedés, ugyanis fejére lehet fordítani a világot, a férfiak értékrendje a tartós kapcsolatokat illetően a hagyományos maradt, amibe nem fér bele egy ilyen feslett nő.

Hölgyeim, ezt is kéretik bevenni a képletbe, mikor a legközelebbi néger csodafiú próbál makogva a bugyitokba jutni. Meglehet ennek az ára hosszútávon is...

2016. máj. 4. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!