Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket mennyire foglalkoztat a barátnőtök múltja?
van ami zavaró lenne ha benne lenne...
23F
9-es!
Te egy undorító "ember" vagy, de ez biztos nem újdonság, mert naponta hallod.. ;)
Gratulálok az értékrendedhez és a szüleidnek is!
10-es/12-es
Érveket vagy semmit.
23 évesen még maradjunk annyiban, hogy elég fiatal.
A múlt, még közel se biztos, hogy múlt jelen esetben :)
Inkább az a kérdés, meddig tartott a legutolsó kapcsolata, mit tudsz róla. Megcsalta a párját, vagy hűséges volt? Fél évig tartott, vagy 1-2 évig.
Sok mindent elárulnak ezek a kérdések, és ez alapján érdemes mérlegelni. Ha eddig úgymond rövidebb lazább kapcsolatai voltak, valószínűleg nem te leszel az utolsó. Fél év múlva lehet otthagy, mert talált egy számára érdekesebb izgalmasabb partnert.
Nyugodtan beszélj vele a kapcsolatairól, hogy értek véget, miért mentek szét, stb... Ha nem is teljes igazságot, de egy pontosabb képet kaphatsz róla.
Én pl lassan 27 leszek, most már minden nőben egy feleség jelöltet látok, és nem pazarolnám az időmet, nem kockáztatnám meg, mi van ha megcsal még nem élte ki eléggé magát, vagy csak egyszerűen lelép mással...
De ez én vagyok, neked is van egy életed, ha nem egy életre szóló szerelmet keresel most akkor nincs vesztenivalód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!