Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat szeretnék kapni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat szeretnék kapni a páromtól?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha együtt érzőbb lenne, és ha valami problémám elmondom neki, legalább egy biztató mondatot tudna mondani. Ha a mindennapokban is néha szépnek látna, és nem azt az egy pattanást venné észre rajtam... ha nem csak hiányos öltözetben fogná el a testi vágy... ha nem csak nekem kéne kezdeményeznem a szeretkezést...

ha csak úgy spontán megérintene, átölelne, vagy megcsókolna.

De ha felhozom ezeket a hiányokat, és vágyakat....szinte átmegy támadóba, és a végén azt kérdezi: most én vagyok a szar, szemétláda???

nem anyagi dolgokra vágyom, hanem szeretetre, gyengédségre, amit a szeretkezésen kívül máshol nem kapok meg :(

Mért nem érti ezt meg?

ui. a választ tudom, csak kíváncsi vagyok, más hogy látja kívülállóként a dolgokat.

2016. máj. 2. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő már úgy érzi: megszerzett, minek ez a sok fölösleges izé....

Az elején mindenki "VISELKEDIK" - aztán belefárad, és visszatér a saját világához, az övé ilyen.

2016. máj. 2. 09:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Az elején is hiányoztak ezek...vártam, és arra fogtam, hogy az előző kapcsolatában annyira "sérült", hogy idő kell Neki ezekhez....
2016. máj. 2. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
mennyi idôsek vagytok?
2016. máj. 2. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Aki az előző kapcsolatát hordozza bármiként is, az nem fog se szépnek látni, se azt mondani, semmi ilyesmit.

ha hiányos öltözetben lát, akkor persze beindul - ennyi.

Igen: ő a szar, szemétláda.

2016. máj. 2. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Kívülállóként - de a saját kapcsolataim vonatkozásában is - úgy látom a dolgot, hogy az nem úgy megy, hogy ha találok valakit, akkor a saját igényeimre próbálom formálni, aztán a fejéhez vágom, hogy miért nem olyan, amilyennek szeretném...

Ez olyan, mintha mondjuk az ideálod egy 180 centi magas, szőke, kék szemű férfi lenne, te meg összejönnél egy 160 centis, barna hajú, barna szeművel, utána meg a szemére vetnéd, hogy miért nem felel meg az ideálodnak.

A párkapcsolat alapja többek között az önismeret: az, hogy tisztában legyünk a saját igényeinkkel és olyan társat válasszunk, aki annak megfelel.

A párod SOHA nem volt olyan, amilyennek te szeretnéd, mégis elvárod tőle, hogy úgy működjön, ahogy nem tud működni. Persze némi csiszolódás lehetséges a párkapcsolatban, de az ember alapvető természete nem változik.

Én is igénylem a társamtól a fentieket, de olyat választottam, aki eleve képes ezt nyújtani, nem kell könyörögni érte.

Az, hogy átmegy támadóba, valahol érthető, hiszen te választottad őt, és most át akarod formálni.

2016. máj. 2. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! köszönöm a válaszokat! biztos én is hibáztam, hogy olyanra vártam, amire nem képes...

DE ezt sose mondta ki... csak hallgatott...vagy a nem tudom-mal intézte el.... vagy egy okéval.

Egyébként Ő választott engem...Ő ismerkedett velem....

És most jön a poén: kiderült, hogy sose volt szerelmes belém :(

ez volt a "titok nyitja"....

sajnos azóta "láttam", hogy viselkedik azzal akibe szerelmes.... "szeretlek" "hiányzol"..... puszik, csókok, stb.....

Szóval KÉPES rá. csak nem velem :(

én meg majd eldöntöm képes vagyok e mellette maradni így, hogy csak kedvel.... :(

2016. máj. 2. 12:49
 7/9 A kérdező kommentje:
3-asnak: 38
2016. máj. 2. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Javaslom, olvassátok el mindketten Chapman doktornak a szeretetnyelvekről szóló könyvét. Tipikus eset a tiétek. A párod lehet, hogy szeret téged, de ezt nem tudja a te nyelveden közvetíteni feléd, így ezt te nem is érzed. Lehet pl, hogy ő az apró kedveskedésekkel, egy szál virággal, ajándékokkal akarja közölni, de neked pont a spontán érintés az, ami érezteti veled a szerelmét.
2016. máj. 3. 11:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves Miquel!

erről olvastam már. Nem a szerzőtől, hanem cikk formájában. SŐT! fel is tettem Neki ezt a kérdést, miután Ő is elolvasta...hogy vajon mi az ő szeretet nyelve... természetesen én elmondtam, hogy nekem mi....

Erre Ő: nem tudja, hogy Neki mi :(

2016. máj. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!