Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ütött meg, mert magyar vagyok? 19L
Két hónapja összejöttem egy pasival, aki román, és a munkája miatt él Budapesten. Semmi baj nem volt kezdetben, a sztereotípiák sem jöttek be, tök jól megvoltunk. Az utóbbi pár napban viszont sokat veszekedtünk, az utolsó balhénk odáig fajult, hogy kaptam tőle egy istenes nagy pofont. (Voltam vele orvosnál, úgy néz ki, hogy 8 napon túl gyógyuló...)
Sírvafakadt utána, azt mondta, egyszerűen elborult az agya, sosem tett még ilyet korábban... Az egyik barátnőm szerint amiatt esett nekem, mert hogy magyar vagyok, és valamennyire biztos magyar-gyűlölő. (Én vagyok az első magyar barátnője)
Megígérte, hogy soha nem lesz ilyen több, és látom rajta, hogy tényleg megbánta, de...nagyon elbizonytalanított, amit a barátnőm mondott.
Ti mit gondoltok erről?
27 éves amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!