Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért ütött meg, mert magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért ütött meg, mert magyar vagyok? 19L

Figyelt kérdés

Két hónapja összejöttem egy pasival, aki román, és a munkája miatt él Budapesten. Semmi baj nem volt kezdetben, a sztereotípiák sem jöttek be, tök jól megvoltunk. Az utóbbi pár napban viszont sokat veszekedtünk, az utolsó balhénk odáig fajult, hogy kaptam tőle egy istenes nagy pofont. (Voltam vele orvosnál, úgy néz ki, hogy 8 napon túl gyógyuló...)

Sírvafakadt utána, azt mondta, egyszerűen elborult az agya, sosem tett még ilyet korábban... Az egyik barátnőm szerint amiatt esett nekem, mert hogy magyar vagyok, és valamennyire biztos magyar-gyűlölő. (Én vagyok az első magyar barátnője)

Megígérte, hogy soha nem lesz ilyen több, és látom rajta, hogy tényleg megbánta, de...nagyon elbizonytalanított, amit a barátnőm mondott.

Ti mit gondoltok erről?

27 éves amúgy

2016. máj. 1. 23:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Elég hamar kimutatta a foga fehérjét.Ha román lennél,akkor is ütött volna.Nehogy megsajnáld.Ott kell hagyni.
2016. máj. 2. 00:13
 12/32 anonim ***** válasza:
6%

Nem olvastam mások válaszait,ilyenkor 90% úgyis ész nélküli rasszizmus.

A kérdésre válaszolva,képzeld, mindenkinek vannak nehezebb időszakai, amikor mondjuk fáradt,nehéz a munka,és otthon csattan a feszültség.

Ha ezt egy bantu néger csinálja, vagy egy amerikai,akkor is ez van.

Csak 2 dolog.Nem valami bizalma a kapcsolatotok,ha ilyenen elgondolkodsz.

És szerintem egyszer nézd el.Másodikra meg hagyd ott.Azért örökké te sem tűrhetsz.

2016. máj. 2. 00:53
 13/32 anonim ***** válasza:
61%
Megtette, ez jellemzi őt. Ő egy olyan ember, aki képes megütni téged.
2016. máj. 2. 00:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
8 napon túl gyógyuló?ilyenkor az orvosnak nem illik hivatalból feljelentést tennie?
2016. máj. 2. 00:58
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

12es

És ha valaki feszült, meg nehéz a munkája, akkor azt úgy kell levezetni, hogy súlyosan bántalmazza a barátnőjét?

Orvos látott már?

2016. máj. 2. 01:07
 16/32 anonim ***** válasza:
17%
15. nem, de egyszer elő fordulhat,hibázhat bárki egyszer.
2016. máj. 2. 01:11
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
Kíváncsi lennék, ha majd a lányoddal fordulna elő ilyen, akkor is ilyen elnéző lennél-e. Hisz bárki hibázhat, ugyebár.
2016. máj. 2. 01:16
 18/32 anonim ***** válasza:
78%

nincs semmiféle rasszizmus vagy előítélet a dologban!

egyszerűen ez a minta vésődött a fejébe kiskorában (őt is verték pl). Mondd meg neki, hogy derítse fel a múltját, és a rögzült rossz viselkedésmintáit ismerje fel, javítsa ki.

És mindenekfelett tanulja meg felismerni az érzéseit az adott pillanatban, még felfokozott állapotban is legyen összhangban a testével, azzal hogy mit szeretne egy adott szituban elérni, hogy mik a céljai!

Ez segíthet őt jobb emberré válni. Pszichológus segítsége és önismereti könyvek, elszántság szükséges hozzá neki!

Tehát ez csak az ő saját felelőssége.

Viszont ti már soha nem lesztek egy pár. Ennek vége. Ezt azért kell elmondanod neki, hogy többet ne sérüljön senki.

2016. máj. 2. 01:26
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

12es válaszoló, akkor sose beszélhetünk bántalmazásról, hiszen csak fáradtak feszültek vagyunk, és kijött a gőz, átmeneti túlkapás az egész?

Ennek így vége. Eltelt két hónap az életükből, és már most így vezeti le a feszültségét? Basszus két hónapos kapcsolatban feszültségleveztő egy kiadós "dug@s", rávágni az ajtót, hogy most hagyj a pcsába békén.... Öt év múlva, amikor már csak szürke köd van akkor mit fog csinálni?

2016. máj. 2. 06:18
 20/32 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem szamit a nemzetisege. Ha egyszer megutott sajnos ujra meg fog. En tinikoromban jartam igy, amikor meg hiszekenyen kislanykent,hittem a csodakban,igeretekben...bar nekem nem latszott abszolut a pofon helye, de nem szamit hisz akkor is kezet emelt ram... igergette persze,nalam is,hogy soha tobbe es sajnalja... es en naiv elhittem,mert nagyon szerettem -elso szerelem.... majd kis ido mulva ujra kaptam egy pofont...Nagy szineszek am a pasik. Azt is teljes atelessel sirva (!) kozolte,hogy o soha nem csalna meg...igaz addigra tolem jart udvarolni!
2016. máj. 2. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!