Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért ütött meg, mert magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért ütött meg, mert magyar vagyok? 19L

Figyelt kérdés

Két hónapja összejöttem egy pasival, aki román, és a munkája miatt él Budapesten. Semmi baj nem volt kezdetben, a sztereotípiák sem jöttek be, tök jól megvoltunk. Az utóbbi pár napban viszont sokat veszekedtünk, az utolsó balhénk odáig fajult, hogy kaptam tőle egy istenes nagy pofont. (Voltam vele orvosnál, úgy néz ki, hogy 8 napon túl gyógyuló...)

Sírvafakadt utána, azt mondta, egyszerűen elborult az agya, sosem tett még ilyet korábban... Az egyik barátnőm szerint amiatt esett nekem, mert hogy magyar vagyok, és valamennyire biztos magyar-gyűlölő. (Én vagyok az első magyar barátnője)

Megígérte, hogy soha nem lesz ilyen több, és látom rajta, hogy tényleg megbánta, de...nagyon elbizonytalanított, amit a barátnőm mondott.

Ti mit gondoltok erről?

27 éves amúgy

2016. máj. 1. 23:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
10%

Nézd... az egy dolog, hogy a barátnőd nem egy szellemi tűzhányó.

A másik viszont, hogy át kellene gondolnod a saját tetteidet is ebben a konfliktusban, merugye... nem épp úgy kezdődött a dolog, hogy belépett az ajtón és betakart. Ahogy írod: többnapos veszekedésszéria kellett hozzá.

No.

Megtudtátok hol a határ, ennyi a történet.

Kerüljétek el a jövőben. Mindketten!

2016. máj. 2. 07:17
 22/32 anonim ***** válasza:
24%
Minek állsz szóba románnal? Én is próbálkoztam erdélyi lányoknál de nagyon beteg az agyuk.
2016. máj. 2. 09:22
 23/32 anonim ***** válasza:
81%

Röhejes az egész... Még te sajnálod őt? Megbánta meg a tököm... Kamuduma.

Megjósoljam mi lesz? Magasról teszel az itteni tanácsokra, hogy hagyd ott. Legközelebb is megüt majd. Arra is lesz majd magyarázata, te is kimosdatod, mert az ártatlan bociszemei miatt megsajnálod. Aztán egyszer majd sok év múlva feleszmélsz, hogy valami mégsem jó így. Aki egyszer megteszi (pláne két hónap után), az megteszi legközelebb is.

Erre pedig nem mentség az, hogy fáradt volt meg hasonlók. Én is fáradt vagyok sokszor. De még egyszer nem jutott eszembe, hogy megüssek egy nőt, pláne nem azt akit szeretek.

2016. máj. 2. 09:25
 24/32 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi volt a vita tárgya?
2016. máj. 2. 09:27
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

Én már jó öreg vagyok, nagyon sok fáradt, feszült helyzetben voltam. Nincs olyan mozdulat a kezemben, az agyamban, hogy akkor üssek.

Se állatot, se gyereket, se nőt, de még férfit se.

Akiben meg van, az ígérhet akármit, attól az ott van.

2016. máj. 2. 09:29
 26/32 anonim ***** válasza:
80%

A barátnőd egy hülye p.csa. Mennyire kell ahhoz rasszisztának lenni, hogy azt mondja, minden román magyarutáló?

Amúgy meg valszeg nem azért ütött meg, mert gyűlöli a magyarokat, hanem mert egy hímsoviniszta paraszt, aki nem képes kezelni az indulatait. Sztem szakíts vele, mert sztem ez még bőven rosszabb, mint az, ha azt ütött volna, mert magyar vagy... így azért ütött, mert nem értettél vele egyet.

2016. máj. 2. 09:58
 27/32 anonim ***** válasza:
61%
Ezek utan szerintem surgosen hagyd el.....nem azert mert roman hanem mert egy aggressziv ember
2016. máj. 2. 10:14
 28/32 anonim ***** válasza:
72%
Ha timbuktui lennél, akkor is agyon fog verni legközelebb is ugyanúgy, ha nem tetszik neki a véleményed, ne aggódj... Hülye vagy, ha ezek után is vele maradsz.
2016. máj. 2. 12:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Az első pofont több is fogja követni, ha nem hagyod el.
2016. máj. 2. 15:04
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Semmiféle rasszizmusról nincs itt szó, annyi az egész, hogy agresszív gyökér állat a pasi. Csodaszépen látleletet kell vetetni, feljelenteni aztán úgy kib*aszni, hogy csak úgy nyekken. Ha ezekutan vele maradsz, akkor pedig egy percig sem tudlak sajnálni azokért az elkövetkezendő pofonokért, verésekért, amit a jövőben kapni fogsz ettől a férfinek nevezett nyomorulttól.
2016. máj. 2. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!