Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Most mi történik?
Röviden: randiztunk párszor, kijelentette, hogy nem akar kapcsolatot, barátság extrákkalt ajánlotta fel, belementem (hogy vele legyek..). 1,5 hónap után lelépett (szex nem volt, minden más igen, együtt alvás, programok, stb..), mert hogy ő nem érezte jól magát velem, nem tudok csókolni stb. Letiltott fbn, stb. Rá 3 hétre és 1 napra felkeresett, hogy bocsánatot akar kérni emiatt és nem akar velem rosszba lenni. Utána mindig kérdezte, hogy ráérek-e, meg hogy találkozzunk.. találkoztunk is, kedves volt, tegnap is együtt aludtunk, mert megkérdezte. Filmet néztünk és aludtunk, nem próbálkozott be. Simogatott, magához húzott, stb.. csók sem volt. Mondtam neki az exemről egy sztorit ami nemrég volt (exem meg én) és láttam rajta, hogy szarul esik neki. Barátnője még nem volt...
Barátaim szerint többet érez, csak fél bevallani, fél a csalódástól stb..
De nem értem.. azt mondta nekem, hogy "tényleg csak barátok legyünk".
Akkor mi történik?? (Én szerelmes vagyok belé, ha esetleg nem jött át....)
20L, 19F
Amikor február elején először voltunk együtt, alig értem hozzá, már elment. Nagyon izgult, éreztem rajta. Aztán utána nem nagyon állt fel neki, majdnem lefeküdtünk, csak öcsém haza ért, ideges is volt, mert elküldtem (akkor még otthon laktam, most már saját lakás).
Aztán igazából mindig kezdeményezett, de annyi lett belőle, hogy megujjazott és kb ennyi.
Szex ugye nem volt. Meg sokat csókolóztunk. Bár nekem sem volt vmi jó és elvileg neki sem, mégis ő erőltette ezt az egészet.. mármint ő akart ilyen "extrákat"
Nah, akkor elég világos a helyzet mégis csak... Akarja a szexet veled, de ezek miatt a be van ijedve. És igazság szerint tök rá van szorulva a segítségedre...
Most tök ügyesnek kell lenned innen, hogy rendbe rakjátok őt szexuálisan... Ami nem könnyű.
Az csak mellébeszélés...
egy férfinek iszonyú súly és stressz ez, hogy ha esetleg nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Nagy drámák ezek. Csoda, hogy még nagy bőgések és kiborulások nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!