Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék ha a párom nem tetszik nekem külsőre?
Szeretem őt de a kinézete egyszerűen nem tetszik, nagyon rosszul érzem magam emiatt. úgy történt hogy interneten társkeresőn ismertem meg és már azelőtt beleszerettem hogy találkoztunk volna személyesen, viszont amikor találkoztunk láttam hogy nem is néz ki annyira jól és egyáltalán nem tetszik nekem. de ennek ellenére nagyon szeretek vele lenni, így nem akarnék szakítani vele. viszont a külseje taszít...
Tudom hogy nem a kinézet a lényeg és nem is vagyok ilyen tipus akit csak ez a dolog érdekel de egyszerűen őt tényleg nem tudom jóképűnek látni. pedig reménykedtem hogy ahogy szeretem meg egyre jobban úgy válik majd egyre jóképűbbé a szememben, de sajnos nem így történt....
Van valami megoldás ebben a helyzetben?
"mert szörnyen szemétnek érzem magam" - ööö, azt hiszem egyetértünk.
Tapasztalt férfiként megy azt mondom: nem szereted te őt...
az exem korántsem volt egy szépség, de nem is valami nagy szerelemmel kezdődött - részemről biztosan nem.
Az akkor érkezett meg, amikor izzadva, vérezve, nyögve markolászta a kezemet a szülőágyon. Pedig, ha valamikor, hát akkor nem egy divatszépség volt, mégis akkor szerettem bele igazán.
Szóval hagyd azt az embert, akár fiú, akár lány.
Milyen érdekes, hogy ha egy nőnek nem tetszik külsőre egy pasi, akkor az rendben van. Mindenki megértő, nem állítja be felszínesnek, és a többi.
Ha egy nem csúnya, nem igénytelen, nem hülye, nem dagadt pasiként ránézek egy szép nőre, és nem elégszem meg pl. egy molett barátnővel, vagy csak szimplán számít a külső IS, még egyszer IS!! Akkor egyből adjam lejjebb az igényemet, egyből jönnek a belső értékekkel, és, hogy én milyen szemét vagyok, hogy nekem csak ez számít.
Miért van ekkora "eltolódás" a nemek igényeinek megítélésében?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!