Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálhatnék ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék ha a párom nem tetszik nekem külsőre?

Figyelt kérdés

Szeretem őt de a kinézete egyszerűen nem tetszik, nagyon rosszul érzem magam emiatt. úgy történt hogy interneten társkeresőn ismertem meg és már azelőtt beleszerettem hogy találkoztunk volna személyesen, viszont amikor találkoztunk láttam hogy nem is néz ki annyira jól és egyáltalán nem tetszik nekem. de ennek ellenére nagyon szeretek vele lenni, így nem akarnék szakítani vele. viszont a külseje taszít...

Tudom hogy nem a kinézet a lényeg és nem is vagyok ilyen tipus akit csak ez a dolog érdekel de egyszerűen őt tényleg nem tudom jóképűnek látni. pedig reménykedtem hogy ahogy szeretem meg egyre jobban úgy válik majd egyre jóképűbbé a szememben, de sajnos nem így történt....

Van valami megoldás ebben a helyzetben?

2016. ápr. 30. 12:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem szoktam szidni a nőket, de az, hogy nem mered bemutatni a szüleidnek, vagy a barátaidnak, mert szégyelled a külsejét, na az mindennek a legalja. Szakíts vele, ha gondolod rúgj bele még kettőt, mond el neki ezt, hogy nem mersz vele kimenni az utcára, mert gáz. Szar lesz neki, de talán talál magának valakit ezek után aki megbecsüli, és nem kell 5 méterre lemaradni a csaj mögött az utcán, nehogy azt gondolják az emberek, hogy ő a csaj barátja. Grat. 22/F
2016. ápr. 30. 13:03
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagy szemét, ha nem működik a kémia, kár erőltetni. Az viszont már szemétség, hogy mégs együtt vagy vele és szégyelled...
2016. ápr. 30. 13:06
 13/24 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje ismered?Csak az arca nem tetszik vagy a testével is bajok vannak?

Ő odavan érted?

2016. ápr. 30. 13:39
 14/24 A kérdező kommentje:
Az arca és teste sem tetszik. de tényleg szeretem őt higgyétek el. épp ezért vagyok ekkora dilemmában, nem tudom mit tegyek.
2016. ápr. 30. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akit szeretek, azt nem szégyellem-
2016. ápr. 30. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Én már azt se tudom felfogni, hogy szerettél bele valakibe aki taszítóan néz ki?

Akit szeretek azt úgy szeretem ahogy van.

Szerintem te nem vagy szerelmes belé!

Amúgy milyen megoldást vársz erre a kérdésre? Plasztika maximum :)

2016. ápr. 30. 13:52
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Itt derül ki hogy mennyire számit a külső.

Nincs értelme vele maradnod.Mond meg neki hogy elmultak az erzeseid de baratok maradjatok.

2016. ápr. 30. 13:53
 18/24 A kérdező kommentje:
De nem múltak el az érzéseim. és mondtam hogy úgy szerettem bele hogy internetről ismerem és akkor még nem tudtam hogy néz ki igazából. és élőben is szimpatikus volt szóval ennek ellenére nem szerettem ki belőle, viszont kinézetre egyáltalán nem tetszik...
2016. ápr. 30. 14:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő most ugyanezt panaszolja a haverjainak a kocsmában: képzeljétek, van egy csajom, kedves, aranyos, de bűn ronda. Ne is várjátok, hogy bemutassam nektek, otthon is legszívesebben zacskót húznék a fejére.

Kérdező, te milyen megoldást javasolnál neki?

2016. ápr. 30. 15:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ilyet én még nem hallottam, hogy szeretem..de taszít..és párkapcsolatban vagyok vele. Ez így nem megy! Emberileg szeretheted, mindegy hogy néz ki! De egy párkapcsolatnál a külső is számít. Kell, hogy vonzónak lásd...hogy ne undorodva érj hozzá vagy fogadd az érintését.
2016. ápr. 30. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!