Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a "cuki pasi" manapság a nyerő? Mi van a férfiakkal?
sztem egyértelműen azért férfi a férfi hogy férfi legyen.:D tudom ezt jól megmondtam de komolyan, egy csaj hogy fog felnézni egy olyan pasira aki kisebb nacit hord és többet fésülködik mint a barátnője..
am attól még hogy valaki férfias lehet cuki.(:
Hát én fiú vok hát nemnagyon hoszsú a hajam,vasalom,fésülködök(mert nemakarok úgy kinézni mint 1 wcpucoló kefe:D)csőnaci,végony pulcsi ami csíkos,csillagos,póló álltalában fekete rózsaszín mintákkal.
Ez deszkás stílus.Attól még hogy valaki úgy néz ki lehet deszkás is:D am az emo stílus a deszkásoktól lopták a dizájnt.Szal már megse lehet különböztetni.Vannak divatdeszkások is akik semmit se tudnak csak gurulnak néha meg a kezükben hordják hogy húú de menő van neki 1 deszkája.Én már régóta deszkázom sok trükköt tudok.Kickfliptől a bs 180ollieig és 1 csomó olyan embert láttam aki semmit se tud álltlaában mindenkit leszólítunk akinél deszka van.Hogy csináljon 1 olliet ha nem tud hát az cink.. 13/F
Érdekes, itt mindenki a külsőt jegyezte meg!
Én a belsőt írnám inkább le, ettől függ, hogy egy férfi valóban férfi-e, vagy csak egy csődtömeg hím.
A kinézet mindegy (alacsony v magas, testes-e vagy sovány, v izmos, mindegy).
A belső tudjdnságai tesznek a egy férfit nemessé, férfiassá.
Sajnos régebben sem voltak férfiak a férfiak, inkább egoista, erőszakos vadbarmok. Tisztelet az 1-2 %, persze azokat papucsnak hívták....
Ideális férfi:
-kedves, optimista, határozott, egyenes jellem (nem sunyizik, mint a mai lúzerek). Ha valami baja van, kinyitja a pofácskáját.
- figyel a nőre, az igényeire (testi, lelki)
-szereti a nőt, és ezt cselekedeivel igazolja, anő érzi, hogy erre a férfira mindig számíthat, soha nem hagyja el
-sármos, és szelíd! (agresszivitás és uralkodás nyomokban sem lehet)
- jó társ/férj/apa
- a nőnek segít
-nem egoista, becsületes
-szorgalmas
-hűséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!