Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nehéz lenne összefoglalni most így!
Figyelt kérdés
Szevasztok... Van az sulimban egy fiú aki nagyon tetszik. Nem vagyok vele túl jóba, viszont a barátnőm az ő nagyon jó haverja.Először is azt szeretném hogy megismerjük egymást...Azért biztos jól kijönnénk :).
Gondolom mindenki tudja mi az az msn . Szerinted felvegyem msnre?? mert nem igazán merem :$.Az hogy leszólítsam ,az meg szóba sem jöhet =$ . Vagy hogy tudassam vele hogy beszélgetésre/haverkodásra ,,vevő" vagyok, és tetszik nekem ...? Vagy felejtsem el ..??
2010. ápr. 7. 18:25
1/5 anonim válasza:
szevasz xD
vedd fel msnre, mit veszithetsz?
ha nem teszel semmit, sosem fog észrevenni..
2/5 anonim válasza:
vedd fel msnre és ha nincs jó indokod mond neki,hogy nem őt akartad felvenni de így sikerült..aztán csak lesz belőle beszélgetés:D
3/5 capslock válasza:
Azt írtad,hogy a barátnőd egy nagyon jó haverja. Akkor egyszerű. Kérd meg a csajt,hogy menjetek el valamerre bulizni. Ő meg elhívja a srácot. Ott már tuti beszélgetni fogtok.
4/5 anonim válasza:
jah xD buliba meg nem csak beszélgetni fogtok xD
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm széépen a válaszokat ^.^ ... de eddig még semmi sem történt :/ . De azthiszem megfogadok pár tanácsot xD...
2010. ápr. 9. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!