Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító egy fiú számára, ha a párja mellette pukizik?
Figyelt kérdés
Sajna van egy kis emésztési problémám mostanság és előfordult,hogy a párommal együtt tv-ztünk,miközben én elaludtam és arra keltem fel,h.pukiztam/hát ha belegondoltok szinte az orra alá:)/.persze úgy tettem mintha fel sem keltem volna rá!mit gondolhat ilyenkor rólam?nem csökken ezzel a szemében a "nőiességem"?2008. szept. 23. 18:35
11/13 anonim válasza:
bocsi h nemírtam semmi hasznosat, de annyira tetszett az előttem író, h csak annyit tudtam írni, amennyit az előbb írtam:)
dehogy írjak vmi témábavágót is....sztem nemciki, csak az a baj, hogy ez pasifüggő. elvileg természetes meg minden, csak sajnos vannak olyan pasik akik tényleg így vélekednek a dologról ahogy az előttem szóló jól megfogalmazta h a nők nemkakilnak, nempukiznak, stb...de szerencsére a többség nemilyen, és lehet együtt pukizni..:)
12/13 anonim válasza:
Annak idején, amikor megismertem a férjem én nem mertem előtte pukizni, ő annál inkább...:-), szóval az volt a mániája, hogy nyomkodta a hasam, meg fekvésben felnyomta a lábaim, hogy pukizzak már egyet. Majdnem 1 év eltelt, mire szó szerint kinyomott belőlem egyet, hát nem tud meg..., még így senkit nem láttam örülni egy pukinak!!!:-)))Azóta eltelt pár év, mostmár nem értékeli annyira...:-)))
13/13 anonim válasza:
Nevess, és ha hallja, fogd rá :D Vicceld el :D
Teljesen természetes, semmi gond :) Bár én is úgy tartom, hogy a nők nem kakilnak, nem pukiznak, és nem beszélnek csúnyán, úgyhogy ha kijön egy ilyen hang, akkor csak a fiú lehetett :D
Nevess bátran, ha kell, nevesd ki magad, ne parázz emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!