Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiábrándító egy fiú számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító egy fiú számára, ha a párja mellette pukizik?

Figyelt kérdés
Sajna van egy kis emésztési problémám mostanság és előfordult,hogy a párommal együtt tv-ztünk,miközben én elaludtam és arra keltem fel,h.pukiztam/hát ha belegondoltok szinte az orra alá:)/.persze úgy tettem mintha fel sem keltem volna rá!mit gondolhat ilyenkor rólam?nem csökken ezzel a szemében a "nőiességem"?
2008. szept. 23. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Sztem nincs olyan nő, aki ne pukizna. Ez tök természetes dolog, főleg ha tudja, hogy ezt az a bizonyos probléma okozza.
2008. szept. 23. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem csökken a nőiességed, mert a pukizás nem férfi privilégium. Ez egy természetes élettani folyamat, az a baj, ha valakinek a beleiben nem keletkeznek gázok. A párod is biztos pukizik, ezt nem lehet átvinni másnapra.:)

Ne csinálj úgy szerintem, mintha nem ébrednél fel, üsd el valami tréfával, és akkor is, ha ő pukizik. Egyáltalán ne aggódj, ha szeret, ezzel együtt szeret, és biztos te is őt!:) Jókat fogtok még ezen röhögni!:))

2008. szept. 23. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem!
2008. szept. 23. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj dehogy :D Minden pasi tudja, hogy a nők is pukiznak :)

Én is szoktam, sőt néha vissza se tartom (pedig tudnám) és csak röhögünk rajta :D Aztán visszapukizik :D

2008. szept. 23. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz!Mindenki pukizik, erről nem tehetsz!
2008. szept. 23. 19:20
 6/13 anonim válasza:
100%
Ja, a legnagyobb buli, ha mindketten pukiztok :D
2008. szept. 23. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
dehogy!:) én lány vagyok,fél év után pukiztunk egymás előtt a párommal...azóta is megkérdezem h pukizhatok?és utána bocsit kérek..és mindig mondja a barátom h mégegyszer bocsánatot kérek,majd befingik ő...:D
2008. szept. 23. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló! De aranyos vagy! "pukizhatok?" :)

Én lány vagyok, mi 8hónapja járunk, de én csak egyszer pukiztam előtte, ő sem sűrűn pukizik előttem, de sűrűbben, mint Én :) De nekem egyszerűen nem megy előtte, nem is kell, meg nem is nagyon akarok... Nem tudom miért... x)

2008. szept. 23. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint tudjuk, a nők nem pukiznak, nem vakaródznak, nem kakilnak, nem maszturbálnak :)
2008. szept. 23. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

előttem író....:D:D:D:D

ez jóvolt...:D:D

2008. szept. 23. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!