Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ti ehhez mit szólnátok? Fontos számomra
Tudni kell,hogy a párommal nem lehetünk valami sokat együtt a munkája miatt. Egy héten max 2 nap.
Elterveztük tegnap, hogy este gyertyafényes éjszakánk lesz, megmasszírozzuk egymást egy nemrég talált technikával stb...
Hazafele indultunk a városból, mikor meglátta,hogy kint van az egyik haverja és a barátnője. Odamentünk és kb 2 órát voltunk ott, annak ellenére, hogy tudja. hogy nem birom a csajt(mikor az elején voltunk próbálkozott a barátomnál). Nem akartam nyaggatni,hogy jöjjünk már,hogy ne legyek rossz, de hajnali kettőre értünk haza, hulla fáradt voltam és így ugrott az esténk.
Nekem ez elég rosszul esett, és még most is, de nem tudom,hogy érdemes-e ezt megemlítenem, vagy nézzem el ezt az egyszeri alkalmat?
Nem tudom,hogyan kezeljem, ebben szeretném kikérni a véleményetek. Ti hogyan reagálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!