Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon vele maradjak?

Figyelt kérdés

A párommal fel éve vagyunk együtt,3honapja költöztem oda hozzá. 12evvel idősebb nálam.

Az utóbbi 2honapban nagyon furcsa. Sokszor uvoltozik velem, és kijelentette h ha nem szeretne ennyire tuti egy percig se viselne el. Azt monda csak akkor vesz el feleségül és vesz egy autót ha szülők neki gyereket egy éven belul(sose kértem h vegyen autót)rosszul esnek ezek a kijelentések miközben törődik velem és figyelmes és azt érezteti velem h nagyon szeret. Azt mondta dolgozzak az ő vállalkozását gazdagitsam ne másét és 60ezer ftot ad erte... nekem ez is furcsa mert miatta hagytam ott a munkámat ahol min 150ezret kerestem. Szerinte nekem ne legyen szükségem karierre csak legyek otthon a gyerekekkel.

Mit tegyek?

2016. ápr. 23. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi sem rosszabb, mint egy párkapcsolatban kiszolgáltatott, alárendelt félnek lenni. Én egy percig sem maradnék ilyen viszonyban, pláne nem szülnék gyereket. Örökre kiszolgáltatott, megalázott akarsz lenni? Nyugdíjad sem lesz így, és semmi esélyed sem lesz később kilépni a kapcsolatból, főleg gyerekkel. Az anyagi függetlenség az egyik legfontosabb dolog a világon.
2016. ápr. 24. 01:47
 12/12 anonim ***** válasza:
végül majd a házból sem mehetsz el egyedül.
2016. ápr. 30. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!