Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ekkora gond? Férfiak ti kiakadnátok ezért?
A barátom hisztizik mert szeretnék pár árnyalattal barnább lenni vagyis csak nem hófehér lenni. Két orvos is mondta hogy szedjek magamra egy kis színt, mert nagyon fehér vagyok. Konkrétan visszaveri a bőröm a napfényt... Tiszta twilight. Emiatt meg is égek a napon. Elmentem szoliba orvosi kérésre mert amúgy egészséges vagyok, de sok az anyajegyem ezért a bőrdoki azt mondta egy kis önbarnítót használjak. Jót fog tenni az önbizalmamnak is és fényvédő is van benne. Nincs rám alapozó se, mind sötét. Amióta elkezdtem használni a legvilágosabb árnyalat jó! Ha megyünk valahová akkor használom vékony rétegben. Sajnos akném volt régen és van pár foltom amit így végre el tudok fedni, tényleg jót tett az önbizalmamnak. Sokkal jobban érzem magam!
Barátom meg folyton kiakad hogy neki a hófehér jobban tetszett, minek kenem magam. Amikor ismét fehér volt a bőröm mert nem kentem megmutattam neki hogy a legvilágosabb alapozó mennyire elüt és ő azt mondta nem látja különbséget! Persze a piros foltok miatt szólt hogy nem akarok rá tenni valamit?!
Nem vagyok se sárga sőt még barna se, az ivory árnyalatot érem el így... Akivel találkoztam amióta használom azok azt mondták hogy így is fehér a bőröm csak nem hullaszínű.
Ti kiakadnátok ezért?
A barátod másban is ennyire korlátozó? Ez abnormális...
Kérdezd meg tőle, ő mit szólna, ha te pl. belepofáznál ő hol szőrtelenítse magát, mennyire borotválkozzon, hogy vágassa a haját?
Mondd azt neki, hogy abbahagyod a kenést. Ha tényleg nem látja a különbséget, akkor simán el fogja hinni.
Valószínűleg egyszerűen az a baja, hogy a szolizást a plázacica stílussal köti össze. Sajnos sok pasi nem elég intelligens, hogy ezeket a dolgokat különválassza.
De ha nem tud róla, akkor nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!