Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális 4 hónap együttlakás alatt 4x majdnem
szétmenni?
Hát mi négy éve vagyunk együtt, eddig háromszor "szakítottunk" (két nap volt a leghosszabb:D) és minden héten összeveszünk, de nálunk ez már természetes. Imádjuk egymást és nem érdekel más mit mond, mert akik már jósolták a kapcsolatunk végét,azok kapcsolatát is túléltük az évek során:) Legalább nem unalmas:D Persze fárasztó is, de mi bírjuk a gyűrődést. Viszont a legtöbb ember nem. Vagy nem szeretik eléggé egymást. Én drukkolok!
2010. ápr. 7. 06:27
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát nálunk a cuccok összepakolása volt a max,hálistennek utána semmi több,fél órával utána már minden más (jobb) volt.
Én azon a véleményen vagyok, hogy attól függ, mi miatt alakulnak ki a viták. Ha nagy probléma van, az előbb-utóbb úgyis bevégeztetik... Én 8 hónapig boldog kapcsolatban éltem, hangos szó nem volt köztünk, sem vita, mégis volt egy probléma, ami a végét jelentette... Szóval nem mindegy miről van szó. Kis dolgokat megbeszélni szokás, nem szeretkezéssel lerendezni, a nagy dolgoktól meg úgy sem véd meg semmi, ha jönni akarnak, jönnek.
2010. ápr. 7. 06:43
Nem tudom.. szerintem ez attól is függ, hogy ki hogyan kezeli a veszekedéseket. Nekem pl. eszemben sem lenne összepakolni vagy egyáltalán megemlíteni a páromnak a szakítást. Úgy érzem, hogy ha kimondom, az már nekem azt jelenti, hogy nem akarom igazán a kapcsolatot. Nem akarom ezt sosem kimondani, ahhoz túlságosan szeretem.
Főleg az összeköltözés elején szerintem egy csomó veszekedésre van ok, mert nagyon sok tulajdonság ekkor válik igazán nyilvánvalóvá. Sok probléma ilyenkor jön elő. Szerintem egy kapcsolat attól igazán jó, hogy ezket a problémákat tudjuk tisztázni egymással és tudunk rá valamiféle megoldást is találni.
Mindenkinél vannak olyan időszakok amikor kicsit problémásabb a kapcsolat. De ahol nincs veszekedés, ott szerintem valamit nem beszélnek meg ami fontos lenne, vagy valaki túlzottan alkalmazkodik a másik akaratához.
2010. ápr. 7. 10:39
lehet, hogy nem fogsz tetszeni, amit most írok: de elő fog fordulni, ne bízz abban, hogy nem. személyes tapasztalat: ha már az egyik fél ilyen összepakolós, akkor abból ki fog járni bőven. valószínű azért, mert nem vagytok képesek normálisan kezelni a dolgokat. nem kell ennyire temperamentumosnak lenni.
2010. ápr. 7. 13:23
2010. ápr. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések: