Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire pocsék lenne a helyzet?
23 éves múltam (2 hónap múlva 24), de már több, mint 2 éve nem volt párkapcsolatom, ami nagyjarészt saját hibámból van, hisz nem akarok randizni minden szembejövő nőnemű lénnyel...:)
Unom az egyedüllétet, mégsem teszek ellene. Az oka bennem van. Sorolom:)
1.Van egy kisfiam (látogatom, fizetek utána)
2.Bunkó vagyok, azaz inkább szarkasztikus.
3.Tudok komoly lenni, de nagyon nem szeretek, inkább humoros formába próbálom önteni a gondokat.
4.Érzéketlen vagyok (a sok egyedüllétnek tudható be, nagymamám halálát egy mosollyal elintéztem, nem ráz meg semmilyen tragédia).
5.Alkohol problémák (ez úgyszintén a magány miatt van, kapcsolatban nem iszom, illetve nem hat ki a mindennapi problémákra).
6.Imádom a számítógépeket, az emberek elé helyezem őket. Nagyon erős, és egyben evidens, hogy drága konfigom is van, és bár minden mai gamma szaggatás nélkül fut fullon, folyamatosan fejlesztem, tuningolom.
Ami jóként tudható be, hogy jó a humorom, intelligens vagyok, és jól nézek ki...:) Önbizalmam is van, mégsem közeledek nőkhöz. Szerintetek miért??? Illetve mit tehetnék, hogy ne ilyen mentalitással éljek, etc?
Istenem ez a sok álszent gyökér! A kérdezőnek teljesen igaza van! A sok álszent idióta azthiszi, hogy hűséges, meg erkölcsös miközben majd szétpukkad, hogy bárcsak egy r*banc lehetne.
Az a baj, hogy a mai világban a lányoktól ne várj semmit. Olyanok, mint az ágyú! Semmi gonduk nem volt az életben, csakhogy ideszülessenek és még így is rinyálnak. Teljesen érthető, hogy elment tőlük a kedved. Mindenesetre én azt mondom, hogy jól meg kell dugni őket, mert az ember élvezze ki őket, ha már itt van a Földön. A rendszeres hormonutánpótlás miatt kell a csaj. A természet sajnos úgy teremtett meg bennünket, hogy megbüntet a tested, ha nem dugsz. Ezerszer jobb lenne nő nélkül, de ha már így alakult használjuk ki! :D
te legutolsó: ha fiúkkal dugnál megoldódna a problémád!
biztos vagyok benne, hogy meg is tennéd szívesen, csak nehezen vallod be magadnak, azért gyűlölöd ennyire a nőket.
17:45
Ez hülyeség! Utálja a nőket, és ezért titkolja maga elől, hogy a férfiakat szereti??? Szerintem egyértelműen hetero. És még esze is van...:)
Nah, régebbi kommentből idézetek, és a rá adott reakcióm:
"Lehet hogy sikeres vagy, de gyáva is mert minden gondot el akarsz kerülni."-Ki akart itt gondokat elkerülni?
"ami pedig azt jelenti hogy a saját fiad sem imádod ahogy mondod hogy ő a legfontosabb."-Soha nem is mondtam, hogy imádom őt. Nem tartom magam szülőnek, annál kevesebb vagyok.
"Hát én inkább lennék sikertelen mint beteg..."-Erre meg is esküdnél? Mások lábtörlője vagy inkább? Hajrá, ha szereted, hogy eltaposnak.
Tovább nem idézgetek. Az alfa-hímes dologról meg annyit, hogy ingerült vezetéssel írtad ezt a részt. Ha ismernélek, akkor az lenne a következő kérdésem, hogy ezt most magadnak, vagy nekem akarod bemesélni? És amúgy ezt az állati ösztöneink diktálják, hogy a legjobbat akarjuk magunknak. Egy végletekig egyszerű tény igazolja ezt: A nők (mert hát ugye körülöttük forog a világ) párválasztáskor jobban vonzódnak a pénzes, önálló férfiakhoz. Lehet a másik csóri, nincstelen, de egyben marha jóképű is, akkor is előbbit fogják választani, mert az jobban dominál nekik! És ennyi!
tegnap 10:46
Akkor mondd már el plz, hogy mi a másik kategória... Aki mindent bevesz, és minden tanácsot megfogad? Azokból lesznek a vesztesek! Jah, és még valami... Aki a másikat bírálni tudja, valójában az képzeli magát marha okosnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!