Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire pocsék lenne a helyzet?
23 éves múltam (2 hónap múlva 24), de már több, mint 2 éve nem volt párkapcsolatom, ami nagyjarészt saját hibámból van, hisz nem akarok randizni minden szembejövő nőnemű lénnyel...:)
Unom az egyedüllétet, mégsem teszek ellene. Az oka bennem van. Sorolom:)
1.Van egy kisfiam (látogatom, fizetek utána)
2.Bunkó vagyok, azaz inkább szarkasztikus.
3.Tudok komoly lenni, de nagyon nem szeretek, inkább humoros formába próbálom önteni a gondokat.
4.Érzéketlen vagyok (a sok egyedüllétnek tudható be, nagymamám halálát egy mosollyal elintéztem, nem ráz meg semmilyen tragédia).
5.Alkohol problémák (ez úgyszintén a magány miatt van, kapcsolatban nem iszom, illetve nem hat ki a mindennapi problémákra).
6.Imádom a számítógépeket, az emberek elé helyezem őket. Nagyon erős, és egyben evidens, hogy drága konfigom is van, és bár minden mai gamma szaggatás nélkül fut fullon, folyamatosan fejlesztem, tuningolom.
Ami jóként tudható be, hogy jó a humorom, intelligens vagyok, és jól nézek ki...:) Önbizalmam is van, mégsem közeledek nőkhöz. Szerintetek miért??? Illetve mit tehetnék, hogy ne ilyen mentalitással éljek, etc?
1, a hozzád illő korosztálynak nem minden vágya hogy hirtelen kapjon egy gyereket is veled, nem elítélhető módon.
2, mégis mit vársz? Senki nem akarja a kedvese bunkóságát hallgatni örökre. Ha csak néha lennél az nem lenne baj.
3, Az ilyen emberekről sosem lehet tudni hogy mit szánnak épp viccnek és mit komolyan. Nagyon zavaró.
4, ehhez sem sokat lehet fűzni. Érzelmek nélkül mit tudsz nyújtani? zt akarod hogy szeressenek de te nem tudsz? Vagy érzelmek nélkül akarsz lányt? Vannak olyanok is denem jó érzés illetve sok hátulütője van.
5, Ne nálam pl ez az abszolút kizáró ok. Az alkohol öl, butít, nyomorba dönt. Lehet túl szigorú vagyok de nekem kb a 1 nap/ egy pohár boron túl minden túlzás, részegektől egyenesen irtózom. Az alkohol nem old meg semmit, gyenge emberre utal, csak eltussolja a dolgokat.
6, szerintem itt is tudhatod hogy változtatni kéne, mert nem várhatod hogy valaki szeressen míg te nem foglalkozol vele.
Szerintem azért nem közeledsz mert tudod vagy félsz hogy nem lenne esélyed. És nem akarlak megbántani de ez így is van. Ezek túl durva és sok dolgok ahhoz hogy elnézheztő legyen. A válasz egyszerű: meg kell hogy változz. Ezekről mind le lehet szokni!
Akkor következzék az én válaszom (ha már az elsőnek annyira igaza van):
1.Gyereket nem kap velem, ő az enyém, az övé nem, és nem is lesz, illetve semmiféle minősítésben nem kapna szerepet, nem lehet kizáró ok. Oh, és mellesleg megjegyzem, hogy pont az én korosztályom tagjai választanak idősebb partnert, mert úgy hiszik, hogy érettebb, képes komoly kapcsolatra, tudat alatt pedig ezt nevezzük családalapítási kézségnek.
2.Hol láttad ott az "állandóan" esetleg a "mindig" jelzőt???
3.Aláírom, lehet benne valami
4.Uhh... Na ezt inkább nem kommentálom. Ki mondott olyat, hogy nekem szeretethiányom van, és azt akarom, hogy szeressenek? Csak szingli nem akarok lenni...
5.Nem szoktam részeg lenni, csak nem kéthetente iszom alkoholt, hanem gyakrabban. A részegséget kerülöm, és iszonyodom tőle.
6.Ezt már említettem, nem várom, hogy szeressenek. Az emberek ahhoz túl sekélyesek. Ma már MINDEN kapcsolat hazugságokon alapszik. Nincs olyan, hogy egy pár együtt van X ideje, de még nem volt baki. Idézet: "Everybody lies"-ergo-"Mindenki hazudik"
És az utolsó probléma: Nem változunk! Megpróbálhatunk, színészkedhetünk, magunkra erőltethetjük, de soha nem változunk. Változás az lenne, ha egy elmeroggyantból biológus lenne.
02:50
Ez megint csak nem igaz. Sok olyan párt láttam már, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy a másik fél szereti, de mily irónikus, nem lett szebb senki. Sőt, sokszor még ők maguk vallják, hogy "Nem a legszebb, de ..." A ... alatt a jó tulajdonság jön. Konzekvencia: Ők sem látják szebbnek, esetleg látnak benne valamit, amit mások nem vesznek észre. Ettől még nem néz ki jobban, a kisugárzása sem lesz jobb. A szerelem pedig egy nagyon egyszerű biokémiai tulajdonság. Ennyit az okoskodásomról. Következzenek az ellenérvek.:)
1, nem te neveld, sosincs nálad a gyereked? Olyankor a lányt elküldenéd, hogy "ne is szólj a gyerekemhez"? Nem azért de akinek gyereke van annak a párja nem tudja magát kizárni a gyerekdologból. Neki is el kell viselni, normálisnak kell vele lenni, a gyereknek vele is jól kell viselkednie. Arról nem is beszélve hogy akkor is (leglább normális esetben) aggódsz érte, találkozol vele és olyankor nem a pároddal vagy, költesz rá. Mindenképpen a párodra is tartozik.
2, most is az vagy azon kívül nem írtad oda hogy "csak néha", így gondoltam általánosságban érted ami pedig egyáltalán nem jó.
4, Senki nem mondta hogy szeretet hiányod van. Azt mondtam hogy egy NORMÁLIS ember szeretetre vágyik és nem várhatod tőle hogy egy olyan emberrel legyen aki nem képes neki szeretetet nyújtani. Szerelem. Ismered a szót? Ha ez neked nincs akkor már leszűkült a kör, mert a legtöbb lány szerelemre vágyik. Sok csaj van aki nem de mind mondtam ennek van hátulütője (pl pénzre hajt vagy tenyészbikának használ) és ilyen esetekben sokszor a hozzád hasonló fél van a legjobban felháborodva hogy nem szeretik. A kapcsolat működőképességéről már nem is beszélve. Nem túl időtálló.
Sajnálom ha így gondolod ahhoz viszont egy szemernyi jogod sincs hogy közöld velem vagy mással hogyan él. Képzeld nem mindenki hazudik, vannak akik szeretik egymást. És senki nem tökéletes, mindenki hibázik (nem megcsalásra gondolok az olyan dolog hogy el tudod dönteni, de lehet hogy én balek vagyok hogy sosem csaltam meg egyik párom sem), még te is, szóval mástól se várd. Változni is lehet, csak te túl gyenge vagy és ezért inkább azt mondod hogy nem lehet. Ehhez sincs jogod, hogy úgy tegyél mintha te mindenkit ismernél és tudnád, hogy senki a világon nem képes változni.
Tényleg agresszív és bunkó vagy. Pedig te kértél tanácsot amit el kéne fogadni. Nem is tudom minek írtál ide. Tulajdonképpen neked így tökéletesen megfelel, egy szemernyit sem akarsz jobbá válni, megváltozni csak még önző is vagy örülnél egy kis ingyentársaságra, akivel meg lehet jelenni, persztrálja a gyereked, főz, szexel veled... Tudod a való életben ez nem így megy.
Én biztos valami ritka barom vagyok hogy amikor megláttam a párom akkor azt mndtam ronda és amikor beleszerettem megszépült számomra. :)
Tudod csak egy baj van az állításoddal: mégpedig az hogy pár ember akiről példát veszel semmi a földön élő több milliárdhoz. :) És amíg te nem ismersz minden embert (amit nem is fogsz) addig nem állíthatsz semmit. Mert amíg egy ember van akit nem ismersz és nem olyan ahogy leírod, nem lesz igazad. Szerinted te 100%-os biztosságból meg tudod álapítani abból amit látsz hogy milyen minden ember? Mégha ezernyi ismerősöd lenne az is kevés lenne a milliárdokhoz képest... :) Amúgy ha annyira igazad van akkor miért nincs barátnőd és miért vagy egyedül, miért nem élsz a gyereked anyjával miért nem állnak sorban a rajongók? Hisz okos vagy, szexi, van már kész családod amit ugye mindneki keres, és az életről is tudod a nagy igazságokat...? :) Nem lehet mégis veled van a baj? Tudod segíteni csak annak lehet aki kéri és aki hagyja. És ha nem mered elismerni hogy neked segítségre van szükséged akkor mégsem vagy elég intelligens. Te bajod...
"Ezt már említettem, nem várom, hogy szeressenek. Az emberek ahhoz túl sekélyesek. Ma már MINDEN kapcsolat hazugságokon alapszik."
Jobb is hogy nincs barátnőd. Melléd egy robot kell akinek laptop van a kezében és néha megdughatod.
nem értem a problémát. te szemmel láthatóan magadon és a szgépen kívül semmit és senkit nem szeretsz. neked nincs szükséged társra. a viselt dolgaidra ne legyél büszke, de szégyellni is felesleges. légy önmagad. ha mégis találnál valakit, aki meghat, magadtól fogsz alakulni. ezen nincs semmi nyavajognivaló.
én lány vagyok, nálad kicsit idősebb. hasonló indokaim vannak arra, hogy miért nincs senkim. de sose nyavajognék ezért. én választottam mindent, ami hozzám tartozik. ha lesz valaki, akiért feladom, akkor majd úgy lesz. de nem fogok egy percig sem nyafogni ezen, hiszen valamit valamiért. ha megfelel így, akkor csináld így. ha a hátrányai túlságosan zavaróak, változtass magadon már most, ne várd, hogy majd valaki rákényszerítsen a hisztériájával, amit majd jól a szemére hányhatsz később.
nőj fel, viselkedj fer módon, éretten, tudatosan. legyél önálló.
Téged valamiféle nagy csalódás ért hogy ilyen lettél?
Ha párkapcsolatot szeretnél akkor meg kell változnod kicsit! A gyermeked pedig a legfontosabb, nálla előrrébb semmi nem kerülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!