Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a barátom mellett alszom, néha elfeledkezem róla, hogy ott van mellettem, és pukizok egyet. Volt már, hogy erre keltem fel. :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már ott tartok, hogy nem merek elaludni mellette, nehogy megint pukizzak alvás közben. Tök gáz:S

17/L

2010. ápr. 6. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy gáz én is fingok össze vissza amikor a barátnőm nálam van.
2010. ápr. 6. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Édes istenem, ha pukiznod kell akkor menekülj el valamerre mert nem emberi dolog ám. Amúgy az ilyen emberek miért kezdenek bele pár kapocsolatba, ha azt se tudják, hogy mi is az?
2010. ápr. 6. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerinted a párod kiköhögi?
2010. ápr. 6. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi probléma nincs ezzel emberek vagyunk és ez hozzátartozik az élethez ha ilyen dolgokon akadsz már most fel bele se merek gondolni mi lesz veled a későbbiekben
2010. ápr. 6. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem meg kajak az idegesit, h a csajom állandoan kirohangál a mosdoba fingani. A multkor is olyan jol pont kényelembe helyeztem magam, ő meg felpattan mert ki kell mennie pukizni..

Igy sem ciki, de ha alszok, akkor kinem sz.rja le??

2010. ápr. 7. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán pukizhatsz csak ne sz*rd össze magad!! A párod sem felköhögi és lehet hogy mikor te alszol méjjen ő is nyom eggyet !!Szóval nem hiszem hogy ezen így fel kellene akadnod!!
2010. ápr. 7. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!