Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok már 4éve! A párom tudom hogy csetel. Megcsal sőt egyéb jelei vannak! Megyen ki külföldre dolgozni! Én ugy érzem hogy anyagi megélhetés miatt vele maradnék! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az ég világon mindent megkapok!Csak semmibe nincs beleszólásom, meg ezek a kis félrelépések!!2010. ápr. 6. 22:20
11/18 anonim válasza:
Csak a pénz miatt nem lehet senkivel járni. Ha nincs őszinte szerelem, akkor szerintem felejtsd el.
12/18 anonim válasza:
húzz le tőle jó sok pénzt közbe keress egy másik fiút sunyiban ha mindez megvan menny el tőle aztán tanuld meg hogy megy nem megyen...üdv.:Ákos ;)
13/18 anonim válasza:
Én valószínűleg a kérdezőhöz hasonló nők miatt nem fogok megházasodni. Úgy van ahogy valaki előttem írta: az egész kérdés önmagadról egy szegénységi bizonyítvány. Pf
15/18 anonim válasza:
Maradj inkább vele, az írásod alapján semmi esélyed az életben.
16/18 anonim válasza:
"A párom tudom hogy csetel." Ennek mi köze a megcsaláshoz? Az valahogy másképp történik. Erős a függésed. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Ha elfogadod, azt is elfogadtad, hogy akkor hagy el, amikor neki tetszik!
17/18 anonim válasza:
tegyél félre pénzt,aztán meg keress jó apukát a babádnak!akiben te is megleled hű társad!
18/18 anonim válasza:
A NAGY FRÁSZT ha megcsalt igan is maradj vele.. és használd ki nyugodtan.. nem nagyobb parasztság mint egy megcsalás.. am ameddig külföldön van te is azzal "mész el" akivel akarsz..
ne legyél ilyen naív.. méghogy szánalmas.. az a szánalmas aki egy vállásba a fél életét belebukja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!