Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok már 4éve! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok már 4éve! A párom tudom hogy csetel. Megcsal sőt egyéb jelei vannak! Megyen ki külföldre dolgozni! Én ugy érzem hogy anyagi megélhetés miatt vele maradnék! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Az ég világon mindent megkapok!Csak semmibe nincs beleszólásom, meg ezek a kis félrelépések!!
2010. ápr. 6. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne a pénzével vegyen le a lábadról, persze 4 én után tudom hogy nem lehet csak ugy ott hagyni, ülj le vele beszélgetni erről, hogy neked mik az elvárásaid, te mit szeretnél. aztán meglátod mitt válaszol.
2010. ápr. 6. 22:24
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha vele maradsz azért,hogy mindent megkapj,ami pénzért kaható,az elég szánalmas.Ha elhagyod,akkor nem biztos,hogy atálsz mási pénzes pasast.

Neked kell eldöntened,hogy mi a fontosaab.Sok pénz és hűtlen férj,vagy pénz nélkül egy hűséges.

2010. ápr. 6. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez az egész kérdés a te szegénységi bizonyítványod.
2010. ápr. 6. 22:29
 4/18 A kérdező kommentje:
De hogy 3hónapos terhesen menjek neki a nagyvilágnak!!
2010. ápr. 6. 22:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja és ami van nekünk azt együtt teremtettük meg!Szinte!!
2010. ápr. 6. 22:30
 6/18 anonim ***** válasza:
honnan tod, h megcsal?
2010. ápr. 6. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
A francba! Na nem irigyellek itt maradsz terhesen, azután meg a picivel egyedül, ő meg éli világát. Hamarabb is felmérhetted volna a helyzetet. Vagy azt hitted ezzel magadhoz láncolod, hát akkor nagyot tévedtél!
2010. ápr. 6. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
ehh.. ezért nem kell férjhez menni, és gyereket szülni :DD éljenek a szinglik!!
2010. ápr. 6. 22:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Tarts szeretőt! Írj nekem privit ;)
2010. ápr. 6. 22:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Aki pénzért van egy férfivel, azt kurv.ának nevezik. Nekem ez a véleményem.
2010. ápr. 6. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!