Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy tényleg tetszem-e neki?
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Egy suliba járunk. Amikor elmegyünk egymás mellett szokott nézni meg osztálytársaim is mondják hogy néz.
Nem tudom hogy lehetséges-e úgy szerelmesnek lenni hogy még sose beszéltünk (mármint nekem), mivel szinte mindig rá gondolok.
Már felvettem msn-re még régebben de úgy látszik nem használja mert sosincs fenn.
Persze, hogy lehetséges így szerelmesnek lenni- ez a plátói szerelem.
Én is ugyanebben a helyzetben voltam két éve, de csak azt tudom neked mondani, hogy vagy lépj egyet előre és hajts rá úgy, mint az előző mondta, vagy pedig felejtsd el, és soha ne foglalkozz vele.
Tudom, szép álmodozni róla, és milyen szép percek a szemezések... de a végén nagyon fájdalmas az ilyen szerelem, ha nem történik semmi. Én fél évig depressziós voltam emiatt. Mára már hálIstennek meggyógyultam, de nagyon bánom, hogy saját magamnak okoztam ekkora hülyeséggel fájdalmat.
Tehát vagy előre, vagy ne gondolj rá! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!