Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy tetszem-e neki? Hogy adjam a tudtára, hogy ő bejön nekem? 13/L
az a helyzet, h tetszik 1 fiú, aki 1 évvel idősebb nállam, és van csaja, de nekem tetszik, viszont nem merek kezdeményezni ( eddig 1 fiúnál se mertem)
vannak apróbb jelek, néha 1 mosoly, hosszan nézzük egymást, vagy valami, de más semmi. Még csak nem is vagyunk köszönő viszonyban... lécci segítsetek, honnan tudjam h bejövök-e neki, vagy hogy adjam a tudtára h tetszik anélkül h ciki lenne...
off
előző
hja a férfi szivéhez a hasán vezet az ut XD
onn
ha jobb vagy mint ő (érted h értem)és nem érdekel h a másik csajnak h esik
akkor Idézem:paprikáskrumpli!!!!!!!!!
azért sok sikert!!!
már nincs csaja, szal nem érzem magam szarul :))) szóval most jöhetnek a tippek !
gond: 18-án ballag
szívtad,amúgy aza mázlid h nincs bnője,ülönben ha szemeztél volna vele meg ilyenek,akor biztos elmonta volna a csajának,aki pedig téged osztott volna ki hogy szálj le a pasijárol és végülis jogosan.
saját tapasztalat ;)
13L
értelmes válaszokat várok, nem ilyeneket ! a 13 évesnek köszi, de végülis nem volt igazi kapcs, a csaj külföldön él, és alig találkooztak :// szóval ha valaki tud ÉRTELMES ötleteket adni, azokat írja le .
egyébként mi ballagtatunk, és vkinek átkell adni egy szál virágot. szerintetek ciki lenne, ha neki adnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!