Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi az ami kiábrándító lehet egy nőben? Lányok, ti meg jól figyeljetek most!
Csak h ne offoljak...
Gyűlölöm, ha egy nő a pénzemért van velem. (elég jol keresek, kiemelkedő az anyagi helyzetem) És sajna összefutottam már egy-két olyan nővel, akik emiatt ,,szerettek" . Full hülyének néztek, és megprobáltak kihasználni. Persze meg mikor rájöttem és lapát került a fenekük alá, akkor rögtön jött a sirás, h mennyire szeret..
Nah ne...Összefoglalva: rühellema pénzéhes ribancokat
tegnap 23:51
ha nem a pénzem kell akkor igen:) Küldj privit!
- mivel a szépség relatív, ezért inkább az ápoltságot emelném ki (napi fürdés, rendezett arc, sűrű fehérneműváltás, FOGMOSÁS, reggeli órákban fésüvel való megismerkedés...stb.)
- hazugság! őszinte kell h legyen, nem csak velem mint párjával, hanem saját magával szemben is, hisz ha magának hazudik, akkor elhiszi amit gondol, így ha nekem továbbadja a gondolatát, akkor már MAJDNEMHOGY igazat mond!
-azért szeressen (kedveljen) aki vagyok/amilyen vagyok, és ne pedig azért, aki szeretné hogy legyek! mert akkor jönnek a sorozatos balhék (ezt mé mondtad/csináltad/nemcsináltad/nemmondtad blablabla...) -ez lehet, hogy nem volt érthető,de sebaj-
-a pénzem miatt nem szerethet, mert az hiánycikk...
-ami a legfontosabb: TISZTELET
(ahogy Ali G mondaná RESPECT)
ha nem tisztel az kiábrándító, hisz akkor nem vagyok neki elég, így biztosra veszem, hogy másra jobban felnéz mint rám!
gyorsba csak ennyi!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!