Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mi az ami kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi az ami kiábrándító lehet egy nőben? Lányok, ti meg jól figyeljetek most!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 21:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%

Mellesleg nem cikizett senki, aki írta hogy nem jön be neki a kövér, csak annyit írt hogy: "-kövér"

Te meg egyből felkaptad, h mit cikizik.Az hogy leírta hogy neki az nem jön be, az nem cikizés.

Idióta, menj zabálni inkább.

2010. ápr. 6. 21:57
 22/37 anonim ***** válasza:
54%

haggyuk már ...

nem értem amugy h miért van ien sok bunkó a világon

dögölne meg mind..

és képzeld nem meek zabálni..

attól h kövér wok nem eszek sokat csk tudod van aki betegség miatt ilyen..

2010. ápr. 6. 22:00
 23/37 anonim ***** válasza:
23%
21:56 Mi van veled? Ha elfogadnád magad így akkor nem pattognál azon, hogy kövér vagy.. Menj inkább futni az legalább meglátszik rajtad.. Ha rajtam akár 5kg felesleg is lenne rossz helyen akkor addig futnék amíg le nem megy.. Tudod ez a baj a kövér emberekkel.. Akaraterő 0.. A megnyilvánulásaid alapján meg az iq szinted is 0 és -10 között ingázik.. Puszillak 18/L
2010. ápr. 6. 22:01
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm oviban érzem magam -_- a fenébe is, felnőtt emberek vagyunk! muszáj beszólogatni a másiknak? nem az volt a kérdés szerintem, hogy ki tudja jobban vérig sérteni a másikat...
2010. ápr. 6. 22:03
 25/37 anonim ***** válasza:
23%
Jaj betegség, hagyjad már. Ha beteg lennél akkor 50kiló felesleg lenne rajtad nem pedig 15.L U S T A vagy ennyi.
2010. ápr. 6. 22:03
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

pff :D

nahjóvan lépek

van jobb dolgom is..

beb*szva amugysem jó veszekedni =/

pá..

2010. ápr. 6. 22:04
 27/37 anonim ***** válasza:
Nekem a festett haj, ami zsíros és a csúnya, rossz fogak. Na az nem egy szívderítő látvány. A pattanások még nem is zavarnak annyira. 18/F
2010. ápr. 6. 22:07
 28/37 anonim ***** válasza:
31%

igen képzeld beteg wok. nem tehetek róla h nem hiszed el.

nem én tehetek arról h tartós beteg vagyok meghogy minden hónapba kórházba járok mindenféle vizsgálatra meg h műtenek meg a f.szom is

gondolkodjj el azért h miket írsz

2010. ápr. 6. 22:08
 29/37 P.Vik ***** válasza:
56%
kedves leányzó, aki kövérnek tartja magát....semmi probléma nem kerekedett volni ke ebböl a beszélgetésből, ha nem hangoztatod hogy kövérnek tartod magad...márpedig ha te kövérnek tartod magad, akkor viseld el hogy mások is lekövéreznek...én el hiszem hogy beteg vagy...sajnálom...gyógyitsd meg magad...és még mielött félreérted a szó szoros értelmében gyógyitsd magad....az első lépés, ha elfogadod magad olyannak, amilyennek a világra jöttél....ha a lelked rendben van, az kiül az arcodra és mások nem azt fogják látni, hogy te milyen kövér vagy, hanem a kisugárzásod...és ha az kellemes, jó meg ilyenek, akkor mások is el fognak fogadni olyannak, amilyen vagy....tégy a saját boldogságodért....és ne a másikat okold, saját hibádol...
2010. ápr. 6. 22:19
 30/37 anonim ***** válasza:
47%
ha részeg..
2010. ápr. 6. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!