Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan küzdjem le a beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le a beteges féltékenységemet?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok a férjem pedig 36. 4 éve vagyunk együtt, facebookon ismerkedtünk meg, fél évre rá találkoztunk egy augusztusi hónapban, majd decemberben össze is költöztünk. Azóta együtt vagyunk.

A problémám: Annyira rossz érzés nekem az, hogy egy csomó lánnyal volt már szexuális viszonya, tudom hogy ez nagyon gáz meg minden de nem tudom megemészteni.Nem tudom, hogy ez miért fáj nekem ennyire, hiszen mikor ezek voltak akkor én még nem is ismertem szóval kb igazából semmi közöm nem lenne ehhez az egészhez. De mindig kérdezgetek tőle pl, hogy vette e már el valakinek a szüzességét meg ilyenek ( pedig tudom hogy nem kéne ilyeneket kérdeznem, mert utána mindig veszekedés van a féltékenységem miatt) Fotózott előttem pucéran csajokat meg ilyenek, zenei borítóképeket csinált, és egyszer mikor már rég jártunk, és én éppen haza mentem, ami 230 km-re van Budapesttől, az nap láttam hogy hívott át magához csajt fotózásra amiről én nem is tudtam. Jó, azt azért hozzá teszem hogy soha nem csalt meg, meg nem is iszik, szóval tök normális ember úgy lényegében, viszont ezek a múlt témák engem nagyon aggasztanak. Olyan sokszor gondolkodik a múlton, meg hozza fel azokat amik voltak más csajokkal kapcsolatban..hogy az már nekem sok. Látom rajta hogy olyan mintha inkább lenne ott, mint velem. Vagy nem tudom, olyan nehéz elmondani amit érzek. :/ Mondta azt is, hogy neki már nem tud újat mutatni egy nő se, mert olyan sokszor tapasztalt meg már mindent, ez is annyira kiábrándító.

Soha nincs olyan hogy odahúz magához, átölel folyton, megpuszil, vagy csak úgy gondol egyet és meglep valamivel...soha nincs ilyen, nem is volt, csak ha kérem tőle...de akkor már ugye nem magától csinálja, hanem "kötelességből". ÁÁÁ nem tudom, mit tegyek, mi a megoldás...fogalmam sincs, nem tudom megbeszélni vele ezeket a dolgokat, mert mindig csak veszekedés van belőle, viszont szeretem. Nem tudom hogy lehetne jól kijönni ebből a dologból. Kérlek titeket, hogy normálisan válaszoljatok. Amúgy , nem mellesleg önértékelési problémáim is vannak, ez miatt is adódnak ezek a féltékenységek.

Aki esetleg járt már hasonló cipőben, és "kigyógyult" belőle, árulja már el a titkot hogy csinálta.

2016. ápr. 20. 04:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A fickó egy hangyányit defektes. Szociopata. Olyan kapcsolatra volt szüksége, ahol ő imádva van, de neki ezért nem kell tennie semmit. Sőt, érzelmi agresszorként viselkedhet. Sok partnere volt, mert szeretnivaló tud lenni, egészen addig, amíg ki nem ismeri a partnere. Az ilyen fickónak kincs egy önértékelési zavarokkal küzdő csaj.
2016. ápr. 21. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Pontosan, először is, önértékelési problémáid vannak. Féltékenyég nincs, csak alacsony önétékelésű ember. Kicsit gondolkodj el azon, akkor is tudtad mikor összeköltöztél, hogy valószínű egy 30x éves ember nem szűz. No meg jobb is ha nem szűz, gondoloj bele milyen lenne, ha tapasztalatlan lenne az ágyba és szerencsétlenkedne. hA a fotózás a munkája része, akkor nem hántorgasd fel neki, a pucéz fotózást, mert azzal csak ellököd, meg a féltékeny kérdéseiddel is. Akkor tényleg meg fog csalni, majd pedig elhagyni. Amúgy valahogy tényleg az önértékelésed kellene rendbe tenni, de ahhoz kevés a GY.kérdések.
2016. ápr. 28. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!