Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének, ha kiderülne a pártoktól, hogy kezd belezúgni a munkatársába?
Sajnos nehéz belátni, de ha egy harmadik be tud lépni a kapcsolatba, ott a kapcsolattal van a gond. Én azon igyekeznék javítani.
A környezetemben volt egy baráti pár, akik szét is mentek egy ÚJ miatt. Pár hónap alatt a románc lecsengett, és a nő megbánta a szakítást a párjával. Akkor a férfi tanácsot kért tőlünk, hogy visszafogadja-e. Én azt mondtam, hogy ez az ő döntése, de ha úgy dönt, hogy visszafogadja, akkor ne kegyet gyakoroljon, hanem ő is kezdjen el dolgozni a kapcsolatáért, hiszen kettejükön múlt, hogy megromlott. Így is történt: közösen megkeresték azokat a tényezőket, amik miatt elhidegültek egymástól, ellaposodott a kapcsolatuk, és sürgősen változtattak rajta. Elkezdtek újra randizni, mindketten törekedtek arra, hogy újra meghódítsák egymást. Olyanok voltak, mint a kamaszok, öröm volt rájuk nézni! Ennek már 10 éve, és azóta is boldogan élnek, sokat tanultak az esetből. Nekik sikerült helyrehozni, de ehhez mindkét fél kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!