Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket elriasztana ha kiderülne, hogy a fiú mezőgazdasággal/állatokkal foglalkozik? (szóval ha paraszt)
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 09:28
1/10 anonim válasza:
Hát ilyen lányokat világosítanék fel arról, hogy milyen hasznok vannak a föld kiadásából, vagy bérléséből :D Sok városi nem tudja elképzelni, hogy hogy megy ez meg ez Ibizára, meg a Kanári-szigetekre télen, amikor csak a földet túrja. :D
2/10 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés, keresd ki légyszi hogy arra mit válaszoltak.
3/10 anonim válasza:
Nem zavarna! Ha tudunk kommunikálni értelmesen,ha ő önálló,eltartja magát és külsőre vonzódom,minden rendben :)
4/10 Sunshinedoll válasza:
Nah, tehenet fejve nőttem fel, tőlem nem olyan idegen ez :D
5/10 anonim válasza:
Marhaság.
Én pl mezőgazdaságban tanultam, dolgozok, mint kertész.
Túrom a földet mint a disznó. :D És akkor mi van? Semmi.
Nem riaszt el senkit.
Meglepő módon, sok nő dolgozik mezőgazdaságban.
6/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést biztos 1 csaj írta akinek a palija traktort vezet és lapátolja a trágyát a disznók után, és mindenhol azt kapja hogy a párja mezőgazdasági idénymunkás ellenben a jogászokkal és közgazdászokkal xd
7/10 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, akinek ez jön be. Eddig még nem is volt olyan párja, aki mással foglalkozott volna. Volt aki állatokat tenyésztett, a következő nagyban foglalkozott mezőgazdasággal.
Egyébként engem sem zavarna, ha nem csak a trágyázásról tudna beszélni.
8/10 anonim válasza:
Az én párom is a mezőgazdasággal foglalkozik a hétköznapokban meg a KITE-nél dolgozik,soha nem zavart,megyünk együtt és zötyizünk az MTZ-ben.:D
9/10 anonim válasza:
hát ha tudnánk sok mindenről beszélgetni, akkor nem zavarna. ilyen értelemben az én családom is paraszt valamennyire. de nekem ez a szó valahogy nem illik erre. úgy értem, a paraszt szóról valami falusi, buta, a mai világ technikájához nem értő és nem is érdekelt stb ember jut eszembe. szóval érted, ha amúgy érdekli sok minden, csak ezzel szeret foglalkozni, akkor nem zavar.
10/10 anonim válasza:
Nem zavarna, de őt se zavarja, hogy én meg nem akarok úgy élni ahogy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!