Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar a baratnőm múltja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar a baratnőm múltja?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 honapja vagyunk együtt. Én 20 vagyok ő pedig mindjart 18. Előttem 3 pasival volt 2 kapcsolat alatt egy meg csak

Ugy. Szerintetek ez nem gaz hogy ennyi pasival volt előttem? Meg mikor ránézek egy képen amit küldött amin lenge cuccba van az jut eszembe hogy mas csavokkal mi lehetett az agyban :/ meg hogy jobb volt velük stb... De kérdeztem tölle hogy jó e velem és azt mondta igen nagyon jó és hogy ez szeretkezes nem mint a többi fiuval akivel szak szex volt.. Szerinteteken regalom tul? :/

2016. ápr. 19. 22:41
1 2 3
 11/21 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
Nem gáz. Azért zavar, mert te nem bízol magadban, mert kombinálsz és nincs elég önbecsülésed. Ez a te problémád, oldd meg, vagy szakíts vele, és vegyél feleségül egy szüzikét, de abszolút nincs helye ilyen túlreagálásnak egy kapcsolatban.
2016. ápr. 19. 23:19
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
Azért zavar mert jó eséllyel te is csak egy állomás vagy és nem sokára robog tovább a következő fiúhoz.
2016. ápr. 19. 23:33
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Azt nem értem, hogy miért mindig csak a hetero pasik akadnak ki ilyeneken? Komolyan nem hallottam még se meleget, se leszbikust, se hetero nőt azon zokogni, hogy a párjának volt valamennyi előélete azelőtt, mielőtt összejöttek. 3 kapcsolat még nem is olyan sok pláne ha ebből 2 komoly volt. Nőj fel...

(Mondjuk gyanús, hogy ez csak egy troll kérdés, mert egy 20 éves embernek marhára nem ilyen a helyesírása.)

2016. ápr. 19. 23:57
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Te szűz voltál 3 hónap előtt?

Igen, te reagálod túl, nagyon is.

2016. ápr. 20. 00:08
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Igen túlreagálod. És azért mert még fiatal vagy. És ha csak 3 pasival volt, az egyáltalán nem sok.... Fogsz te még olyan csajokkal találkoznii aki 20 pasival volt előtted....

Egyébként elég kicsi lehet az önbizalmad. Ha pedig még kérdezgeted is a barátnőd hogy jó vagy-e az ágyba... akkor meg főleg, és ezt észre veszi ő is.

2016. ápr. 20. 01:41
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Én barátnőm 19 éves és 15 pasival volt előttem ;) 1 éve vagyunk együtt és olyan szinten megbecsül amit még nőtől soha nem láttam, és megtesz értem bármit mert tudja milyenek a pasik, és én mennyire különb vagyok náluk. De aki nem elég tapasztalt az mindig is azon fog kattogni milyen lehet egy másik pasi.
2016. ápr. 20. 01:46
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

"az jut eszembe hogy mas csavokkal mi lehetett az agyban :/ meg hogy jobb volt velük stb" - nincs önbizalmad.

Azért van veled, mert ők nem voltak elég jók neki, vagy az ágyban, vagy egyébként - tudod más szempontok is vannak ám!

2016. ápr. 20. 09:17
 18/21 anonim ***** válasza:

# 13/17 Időpont tegnap 23:57

"Mondjuk gyanús, hogy ez csak egy troll kérdés, mert egy 20 éves embernek marhára nem ilyen a helyesírása"

De, sajnos egyre többen vannak, akiknek ilyen.

2016. ápr. 20. 10:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Értem mi a bajod, de részemről ez még beleférne.

Ha mondjuk 5-6 pasival lett volna 18 évesen, azt már soknak tartanám, de konkrétan a három még részemről eléggé belefér.

Semmi baj nincs veled amúgy ha ez miatt szakítasz vele, mindenkinek más ebben az ingerküszöbe. Nyilván nem a szűz lányokat keressük sem te, sem én, de van egy határunk, csak ez lehet kicsit máshol van meghúzva nálad és nálam.

22/F

2016. ápr. 20. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

Mert érzed, hogy nem tudsz neki megfelelni vagy legalábbis ezt beszéled be magadnak.

3 pasi 18 évesen, ez kevés is a mai átlaghoz képest, főleg hogy kapcsolat is volt 2 ebből. Ha ennyire zavar (és még folyton kérdezgeted, benne is tudatosulni fog a bizonytalanságod) akkor kezd építeni az önbizalmad és keress szűz lányt. Még szép hogy azt mondja, hogy nagyon jó, nem majd "hát Bélával jobb volt... " ilyet úgyse fog mondani.

2016. ápr. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!