Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találtam két elég érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam két elég érdekes képet a barátom telefonjában. Ugye jogosan szakítok?

Figyelt kérdés

Holnap lennénk együtt két hónapja. Nagyon jól indult a dolog, sok közös program, közös képek, facebookra is egyből kirakta, hogy együtt vagyunk. Múlt héten viszont nem is találkoztunk, csak hétvégén, mert azt mondta sok dolga van.Szombaton is fura volt, dugdosta előlem a telefontját és alig szólt hozzám, nagyon rossz érzés volt. Tegnap is találkoztunk és nem vagyok magamra büszke, de belenéztem először a beszélgetéseibe messengeren, ott semmit se találtam, aztán viberen is.Ott egy csaj küldött neki két képet magukról, amin egyértelműen látszik, hogy megcsalt vele. Felismerem a lányt,amikor összejöttünk is volt róla pár képe a telefonba, azt mondta csak barátok és előttem törölte is.Igaz azokon egyedül volt a lány.Tegnap egyből számon kértem és azt mondta azok a képek nem most készültek, de nem hiszem el, mert múlt héten nem találkoztunk, jó idő volt (ami a képeken is látszik) és a lány csütörtök este küldte őket,amikor egésznap facén se volt fenn, mert "sok dolga volt."

Beleszerettem ez alatt a pár hét alatt, azt állítja ő is belém, de akkor miért csalt meg? Most meg könyörög, hogy próbáljuk meg újra.

Ha valakit érdekel privátban elküldöm a képeket.

2016. ápr. 19. 11:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem, hogy a lány hogyan bír tükörbe nézni, csak azért találkoztak múlt héten többször is, hogy megbizonyosodjon róla, hiába van velem őt szereti.Szerintem ő a féreg itt, nem bírta elfogadni, hogy velem boldog volt nélküle is."

Elhiszem, hogy egyelőre jól esik a lányt hibáztatni, de az a helyzet, hogy itten a párod a hunyó, ő az, aki szerelem nélkül van veled, ő az, aki mással találkozgat, holott kapcsolatban van. Hiába fáj elfogadni, hogy egy gerincmentes véglénybe vagy szerelmes, hidd el, jobb lenne, ha ezzel szembenéznél. Ne mentegesd magad előtt, semmi értelme. Itt egy dolog érthetetlen: hogy a pasid hogy tud tükörbe nézni.

2016. ápr. 19. 17:02
 22/29 anonim ***** válasza:

Küldheted a képet!

Egyébként meg.. szerintem jobb, hogy ez most így kiderült!

Őszintén, én nem tudnék boldog lenni egy olyan kapcsolatban, ahol a párom nem belém szerelmes, hanem egy másik nőbe, de azért engem is szeret és én is fontos vagyok neki..

Én a szerelmemmel tervezem a következő éveket, az életemet, a jövőmet, nem pedig valakivel, akit szeretek és szintén fontos a számomra.

Szerintem egy idő után te is rájössz majd erre, persze tudom, hogy ez nehéz lehet most neked, mert te már beleszerettél.. :S

Sajnálom, hogy ez történt veled.

2016. ápr. 19. 17:22
 23/29 anonim válasza:

Jaj Drága.. Ha ez a fiú ennyi idő után ilyet tett, jobb hogy most derült ki. Te szereted de ő megis átvert.

Jobbat érdemelsz. Egy percig ne bánkódj ilyen miatt. A megbízhatatlan fiúkkal ne is próbáld megbeszélni az ilyen szitut. Hidd el, lesz aki tényleg szeretni fog es esze ágában nem lesz megcsalni. Fel a fejjel! Érdekel a kép, elküldöd?

17/l

2016. ápr. 19. 17:41
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy azért tette ki facere rekordgyorsasággal azt, hogy kapcsolatban vagytok, hogy a másik lányt féltékennyé tegye?Hogy téged csak csalinak használt? Rúgd ki mielőbb , legalább a büszkeséged megmarad(mert ha az elgondolásom igaz, lehet nemsokára ő rúg ki téged) amúgy meg ne a csajt hibáztasd (az életben sok ilyen kísértés lesz még, de ő dönt, hogy elfogadja-e a lehetőségeket, vagy sem)
2016. máj. 16. 07:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Érdekelne hogy tényleg elküldted a képeket azoknak, akik kérték?
2016. júl. 6. 11:32
 26/29 anonim válasza:
Nem, de hátha azért mert nem aktuális es megoldódott.:)
2016. júl. 6. 20:12
 27/29 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatni, hogy megoldódott..azóta már a másik lánnyal van együtt.
2016. júl. 12. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Ugye te rúgtad ki?
2016. júl. 13. 09:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Elküldöd a képet nekem is? Azóta mi történt?
2016. nov. 7. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!