Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, hogy viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy viszont szeret-e a tanárom?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 19:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ezeket eddig is csináltam de honnan láthatom hogy én is bejövök tetszek neki?
2010. ápr. 11. 13:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy ugyanazok a jelei, mint bárki másnál, vagy észreveszed, vagy nem... de csak óvatosan. Azok a jelek, amiket egy iskolatársadnál a vonzalommal magyaráznál, a legtöbb tanárnál pusztán a tanári figyelem jelei. Látja, hogy Te nézed, hát Rád mosolyog. Érzi, hogy jólesik neked a társasága, hát odamegy Hozzád, megkérdezi, hogy vagy. Más tanároktól esetleg olyasmit hallott -- vagy ő is észrevette --, hogy mostanában rossz a kedved, romlottak a jegyeid vagy efféle, hát többet beszélget Veled, mint mással. Folytathatnám még, de biztosan érted: egyszerűen a pedagógusnak a hivatásához tartozik a törődés, amire nem minden diák fogékony, de aki igen, azzal értelemszerűen többet tud foglalkozni, és nem feltétlenül érzi, hogy a Te hálás figyelmed mögött több van, mint a diák kötődése. Ismerek én is tanár-diák szerelmeket, néhány sikereset, jó pár kudarcot is. Nem mondom, hogy ne keresd a jeleit, úgyis fogod, de ne várd, hogy bárki biztos tippet adjon erre, mert nincs. Egy másik tanár könnyebben észreveszi, ha tényleg vonzódik Hozzád az illető, mint Te vagy egy társad, de aligha kérdeznél meg egy másik tanárt, gondolom. Ha tetszel neki és hajlandó lenne belemenni egy kapcsolatba, szerintem akkor is bízd rá a kezdeményezést, már csak azért is, mert ő sokkal, de sokkal többet kockáztatna, mint Te.
2010. ápr. 19. 18:10
 23/24 A kérdező kommentje:
de mégis honnan tudhatnám meg hogy mi is van?
2010. ápr. 19. 18:18
 24/24 anonim ***** válasza:
pl. ha kiveri elötted!
2011. máj. 7. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!