Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy viszont szeret-e a tanárom?
4.válaszoló !! Tök ugyan ez van/volt velem. Az infótanárom folyton engem nézett meg ilyenek és egyszer egyik szünetben megkért,h segítsek neki és mondta,h neki én nagyon tetszek,bár tudja,h ez nem jó(mármint mert a tanárom) és ez maradjunk kettőnk között,de szeretne velem komolyabb kapcsolatot! (L):D
10 év van köztünk :|
xD
utcsó válaszoló. annak már komoly bajai vannak xD Az a tnő már akar vmit :D:P
20:10-es vagyok
Kedves 17:23-as..
Akkor szerinted télleg akarna tőlem valamit a tanárnő a leírtak szerint??Mert hát valahogy nekem is az jön le hogy igen...Ahogy tud nézni néha meg mosolyogni is hozzá..meg volt hogy egyik barátnőm mutatta neki az ujját hogy mi lehet vele ahhoz nem ért hozzá de én mutattam a kezem hogy azzal mi lehet ennyiméhez hozzáért...Meg van hogy barátnőmmel odamegyünk hozzá beszélgetni s folyton engem nézz barátnőmre rá se nézz..Meg ha néha lássa rajtam hogy szomorkodok megkérdezi mi a baj...akkor ezek szerint télleg szeretne valamit tőlem...?? :O
senki nem tudja a suliban,h kb. minden héten vagyis 7végén ott alszok nála. és boldogak vagyunk... suliba nem kivételezik velem,azt adja amit megérdemlek. Sokan tudom,h azt mondják ez hülyeség és ha kitudódik akkor lesz ez meg az,de ha nem akkor mért ne lehetnénk boldogok... a kor meg nem lényeg, és elhihetitek,nem beteg,nem pedofil stb. szeret és én is őt.
Nektek is sok sikert kívánok :) És ha annak a jeleit adja,h tetszel neki akkor az úgy is van és lehet kicsit lépni de a suliban ezt NE tudják...
20:22-es //gondolom lány vagy.//
ez egy nőnél nem olyan biztos. lehet,hogy csak nagyon kedves veled mert szimpi vagy neki.Van férje esetleg barátja?? Ha nincs akkor lehet benne valami,h eseteleg más..és akar vmit tőled. Próbálj meg neki nem félreérthető jeleket adni.
De őszintén, nem hiszem,h akar tőled vmit. Inkább csak kedves és szimpatizál veled.
20:35
Nincs neki senkije.Se férje se gyereke se élettárs...
20:26
és hogy lépjek? milyen jelekből láthatottm?
20:48 vagyok
amúgy Kedves 20:35-ös...
Nekem bejön az a tanárnő..:$ lehet érzi ezt és azért csinálja azt amit csinál? :$
Kedves Kérdező!
Pl.: legyél vele kedves,mosolyog rá sokat,mikor beszéletek nézz a szemébe. meg ilyen apróságok csodára képesek :)
Kedves Másik! xD
:| sokk...na mindegy.
Szóval,igen,lehet,hogy ő érzi,hogy ő neked tetszik és hogy lehet belőle valami...
De amúgy lány vagy??????
11:30
Igen lány vagyok!Tudom hogy tök gáz meg tök ciki így ez az egész de sajnos ez van... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!