Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » EHA kód! Honnan tudhatom meg...

EHA kód! Honnan tudhatom meg hogy mi a kódom? Ma kaptam levelet a sulitól, benne a kollégiumi igényléssel, kérik benne hogy tüntessem fel az EHA kódot is. Én viszont olyat nem találtam.

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:

melyik suliba fogsz járni?

regisztrálni kell az EHA rendszerben,de ehhez tudni kéne hova fogsz járni.

2009. júl. 30. 07:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Elvileg kapnod kellene egy olyan levelet is, amiben benne van az eha kódod (egységes hallgatói azonosító, asszem) És ezzel tudsz csak majd belépni az ETR-be (vagy neptun-ba, bár nem tudom, hogy ott is eha-kód van-e)

Szóval kell lenneie egy olyan levélnek is, amiben benne van ez a kód, ha nincs, akkor hívd fel a sulit, ahová felvettek.

2009. júl. 30. 10:32
 3/10 anonim válasza:

Szia!

Engem a Pte-re vettek fel. Nekem se küldtek, betelefonáltam és azt mondták hamarosan küldik. Nekem is a koli miatt kell. Ne aggódj! De ha ez nem nyugtat meg akkor hívdd fel a tanulmányi osztályt.

2009. júl. 30. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:

1,vagyok

valóban benne lesz a levélben is,de ha regisztrálsz anélkül is meglesz.csak írd meg melyik suli:)

2009. júl. 30. 11:14
 5/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Harmadik válaszoló:Én is Pécsre megyek,nekem is a koli miatt kellene,jó akkor majd biztos küldik..most megnyugodtam:)

egyébként Te milyen szakra mész?(én törire)

2009. júl. 30. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:hol tudnék regisztrálni?(PTE-BTK)

csak mert valószínűleg elutazom a következő héten,akkor a mostani címemre hiába küldenék a levelet,bár végső soron meg tudnám oldani a dolgot,de jobb lenne akár holnap vagy hétfőn korán feladnom a koliigénylő levelet..

előre is köszönöm:)

2009. júl. 30. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok

[link]

ez a PTE ETR bejelentkező oldala.itt most konkrétan nem látom a regisztrációs lehetőséget,nekünk (SZTE) anno már ilyenkor lehetett,sőt a szegedi ETR-nél már most is lehet használni a leendő gólyáknak..

de ezt az oldalt figyelgesd,elvileg itt kéne tudnod regisztrálni,majd én is nézegetem hátha elkerülte a figyelmemet.:O

2009. júl. 30. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mégegyszer!
2009. júl. 30. 20:17
 9/10 anonim válasza:

Szia!

Én Zalaegerszegre megyek, egészségügyi szervezőre. Egyébként olvastam a honlapjuk, hogy késnek az eha kódok, ha nem kapod meg a kolis jeletkezés leadásáig akkor írd oda hogy még nem kaptál. Majd küldik augusztus közepén. Nem lesz ebből semmi baj, senki se kapott.

2009. aug. 4. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ,igen már megoldódott a probléma,beszéltem a TO_val,mondták küldjem anélkül,így el is küldtem már:)
2009. aug. 5. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!