EHA kód! Honnan tudhatom meg hogy mi a kódom? Ma kaptam levelet a sulitól, benne a kollégiumi igényléssel, kérik benne hogy tüntessem fel az EHA kódot is. Én viszont olyat nem találtam.
melyik suliba fogsz járni?
regisztrálni kell az EHA rendszerben,de ehhez tudni kéne hova fogsz járni.
Elvileg kapnod kellene egy olyan levelet is, amiben benne van az eha kódod (egységes hallgatói azonosító, asszem) És ezzel tudsz csak majd belépni az ETR-be (vagy neptun-ba, bár nem tudom, hogy ott is eha-kód van-e)
Szóval kell lenneie egy olyan levélnek is, amiben benne van ez a kód, ha nincs, akkor hívd fel a sulit, ahová felvettek.
Szia!
Engem a Pte-re vettek fel. Nekem se küldtek, betelefonáltam és azt mondták hamarosan küldik. Nekem is a koli miatt kell. Ne aggódj! De ha ez nem nyugtat meg akkor hívdd fel a tanulmányi osztályt.
1,vagyok
valóban benne lesz a levélben is,de ha regisztrálsz anélkül is meglesz.csak írd meg melyik suli:)
köszönöm a válaszokat:)
Harmadik válaszoló:Én is Pécsre megyek,nekem is a koli miatt kellene,jó akkor majd biztos küldik..most megnyugodtam:)
egyébként Te milyen szakra mész?(én törire)
Első válaszoló:hol tudnék regisztrálni?(PTE-BTK)
csak mert valószínűleg elutazom a következő héten,akkor a mostani címemre hiába küldenék a levelet,bár végső soron meg tudnám oldani a dolgot,de jobb lenne akár holnap vagy hétfőn korán feladnom a koliigénylő levelet..
előre is köszönöm:)
1.vagyok
ez a PTE ETR bejelentkező oldala.itt most konkrétan nem látom a regisztrációs lehetőséget,nekünk (SZTE) anno már ilyenkor lehetett,sőt a szegedi ETR-nél már most is lehet használni a leendő gólyáknak..
de ezt az oldalt figyelgesd,elvileg itt kéne tudnod regisztrálni,majd én is nézegetem hátha elkerülte a figyelmemet.:O
Szia!
Én Zalaegerszegre megyek, egészségügyi szervezőre. Egyébként olvastam a honlapjuk, hogy késnek az eha kódok, ha nem kapod meg a kolis jeletkezés leadásáig akkor írd oda hogy még nem kaptál. Majd küldik augusztus közepén. Nem lesz ebből semmi baj, senki se kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!