Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki szeretném kérni a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném kérni a véleményetek! Ötletek, élmények, tapasztalatokat stb. Valaki esetleg?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint 1,5 éve távkapcsolatban élünk, így is ismerkedtünk meg és így jöttünk össze. Teljesen őszinte önzetlen kapcsolatot élünk mindig megtudjuk oldani, hogy havonta több napot is együtt legyünk, illetve minden nap beszélünk skype-n és persze üzeneteket is váltunk napközben! De a barátnőmnek sajnos ennyi nem elég, azt mondja, hogy szeret, és én is őt, de mégsem jó így neki, nagyon a szakítás szélén állunk! Én semmiképpen nem szeretnék vele szakítani, de ez csak rajta áll, hagytam neki időt, hogy mérlegelje, és helyesen döntsön, de még választ nem kaptam! Több alternatívát is feldobtam, mint pl a többszöri találkozás vagy akár a leköltözés is, eddig mindegyikhez szkeptikusan áll! Segítsetek, nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok, teljesen tanácstalan vagyok!Nem tudom mit tegyek! barátnőm 19 éves, én 23

2016. ápr. 17. 19:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem hozzá, hanem albérletbe költözésen én is gondolkodtam már, de az sem menne 1 nap alatt, lazán 360km választ el minket, ha én oda lemegyek akkor munkahelyet (is) kell keresnem magamnak stb.. ez egy teljesen bonyolult, egyébként simán bevállalnám érte, de azt is meg kéne érteni, hogy ez nem egy azonnali dolog lenne.
2016. ápr. 17. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:

így tök érthető ha ritkán találkoztok.

de amúgy ha neki semmi se jó, meg 'még nem tudom' 'majd megbeszéljük' 'még átgondolom' akkor szerintem csak hárít mert nem mer szakítani :(

2016. ápr. 17. 20:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Én tökre megértem, hogy idő kell neki, amit meg is adok neki, csak addig eszem az ideget, és szépen lassan megyek tönkre ez miatt lelkileg meg testileg is! Rákérdeztem egyébként tőle, illetve nem is kérdeztem hanem mondtam neki , HOGY "SZERINTEM TE MÁR FIX PONTON VAGY CSAK NEM MERED MONDANI, CSAK NEM TUDOM MIÉRT HALOGATOD" erre ő csak annyit mondott, hogy tényleg nem tudja még mi legyen.
2016. ápr. 17. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
hát igen, nem tudja hogy szakítson-e veled... meg kéne beszélni :/
2016. ápr. 17. 20:55
 15/20 A kérdező kommentje:
De hiába beszélek vele, nem tudja mit akar. Én teljes szívemből szeretem őt, de nem fogok lemenni a szánalmas könyörgés szintjére mert eleve szánalmas és az nem én lennék. Én saját szavaimmal próbáltam rá hatni mint pl: ha ezen túl vagyunk akkor elpusztíthatatlanok vagyunk, vagy, ha az első nagyon komoly akadályon képesek vagyunk hasra esni az kudarc lesz. és hasonlók, próbálok rá hatni mert ha leszarnám akkor azt hinné, hogy én már kiábrándultam belőle. Szóval a legjobb belátásom szerint beszélek vele, és mondom el a véleményemet. remélem hat majd rá, és ezen a helyzeten pár nap múlva csak nevetünk
2016. ápr. 17. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagyon édes vagy, komolyan. Bocsánat, ezt muszáj volt elmondanom.

Nagyon remélem, hogy a fáradozásod meghozza a gyümölcsét, de ez a lány szerintem még nagyon fiatal, ahogy írtad, maga sem tudja, mit akar. Valószínűleg sosem költözött el otthonról, lehet, úgy érzi, ha te odaköltözöl ilyen messziről, és feladsz mindent, akkor túl sokkal tartozik neked. Mert gondolj bele, hogy egy 19 éves lánynak milyen nagy felelősség lehet ez.

Igazából tényleg csak az idő, ami megmondja. Megértelek mind a kettőtöket, és nagyon sajnállak... Voltam hasonló helyzetben nem is olyan régen, csak itt nem a távolság volt a gond.

Kitartás, és tedd azt, amiről úgy érzed, helyes.

2016. ápr. 17. 21:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked, ez jól esett :() remélem én is, hogy minden helyesen rendeződik köztünk, én merek remélni és merem hinni, hogy ebből kilábalunk
2016. ápr. 17. 21:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Ennyi volt, szakított velem ma este :(

Köszönöm mindenkinek a véleményét!

2016. ápr. 17. 22:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de most már legalább tisztázódott a helyzet. Gyászold meg a kapcsolatot, sok időbe fog telni, mire túl teszed magad rajta, de sikerülni fog, idővel könnyebb lesz, fel a fejjel.

A jövőre nézve pedig kívánom, hogy találd meg azt a valakit, aki ugyanúgy szeret és megbecsül, mint ahogy te őt.

2016. ápr. 17. 23:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de talán mindkettőtöknek jobb így! Fel a fejjel! :) :(
2016. ápr. 18. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!