Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném kérni a véleményetek! Ötletek, élmények, tapasztalatokat stb. Valaki esetleg?
így tök érthető ha ritkán találkoztok.
de amúgy ha neki semmi se jó, meg 'még nem tudom' 'majd megbeszéljük' 'még átgondolom' akkor szerintem csak hárít mert nem mer szakítani :(
Kérdező, te nagyon édes vagy, komolyan. Bocsánat, ezt muszáj volt elmondanom.
Nagyon remélem, hogy a fáradozásod meghozza a gyümölcsét, de ez a lány szerintem még nagyon fiatal, ahogy írtad, maga sem tudja, mit akar. Valószínűleg sosem költözött el otthonról, lehet, úgy érzi, ha te odaköltözöl ilyen messziről, és feladsz mindent, akkor túl sokkal tartozik neked. Mert gondolj bele, hogy egy 19 éves lánynak milyen nagy felelősség lehet ez.
Igazából tényleg csak az idő, ami megmondja. Megértelek mind a kettőtöket, és nagyon sajnállak... Voltam hasonló helyzetben nem is olyan régen, csak itt nem a távolság volt a gond.
Kitartás, és tedd azt, amiről úgy érzed, helyes.
Ennyi volt, szakított velem ma este :(
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
Nagyon sajnálom, de most már legalább tisztázódott a helyzet. Gyászold meg a kapcsolatot, sok időbe fog telni, mire túl teszed magad rajta, de sikerülni fog, idővel könnyebb lesz, fel a fejjel.
A jövőre nézve pedig kívánom, hogy találd meg azt a valakit, aki ugyanúgy szeret és megbecsül, mint ahogy te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!