Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazából véleményeket, és...

Igazából véleményeket, és tapasztalatokat szeretnék kérni a szellemekről. Hisztek benne, ha igen miért? Nem? Miért nem? Esetleg élmények?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a témakör. Régóta foglalkoztat. Vajon vannak, vagy sem? Szeretném kikérni más emberek véleményét is :)
2012. febr. 27. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

> Hisztek benne, ha igen miért? Nem? Miért nem?

Én nem hiszek semmiben, amire nincs valódi tudományos bizonyíték. A szellemekre márpedig nincs.

> Esetleg élmények?

Nem tapasztaltam semmi "természetfelettit", de ha tapasztaltam volna, akkor sem fordultam volna semmiféle elmebeteg vallás-szerűséghez válaszokért. Biztos vagyok benne hogy azokra a "természetfeletti" jelenségekre, amiket az emberek tapasztalnak van racionális, és bizonyítható tudományos magyarázat, csak még nem találtuk meg. Régen például azt hitték az emberek, hogy a villámokat valamiféle istenek okozzák, akik háborúznak egymással, stb. Aztán felfedezték az elektromosságot... Attól mert valamit nem értünk, még nem kell mindenféle hülye vallásokban magyarázatot keresnünk (főleg nem magyarázatot gyártanunk, majd a saját kitalációinkat tényeknek beállítva feltölteni az internetre, ahol aztán a sok hülye elhiszi).

2012. febr. 27. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Én nem hiszek bennük, mert nem hiszek sem Istenben, sem a hozza kapcsolódó természetfeletti világban. Szerintem halálunk után következik a nagy semmi, egyszerűen megsemmisülünk. Olyan lehet, mint amikor alszol, de nem álmodsz semmit és nem is tudsz magadról. Viszont sosem lehet tudni, tévedhetek is akár.

Ilyen-olyan élményeim voltak, amikre könnyűszerrel rá tudnám magyarázni, hogy szellemekhez kapcsolódnak, de ezek szerintem inkább képzelődések voltak.

2012. febr. 27. 16:59
 3/4 SlenderMan -okos- ***** válasza:

Hogy miért nem hiszek egy olyan dologban mint a szellemek?

- mert ilyen alapon Micimackó is létezik és Hófehérkét is megmérgezték egy almával.

Senkinek nincs tapasztalata szellemekkel aki mégis ezt mondja, vagy megőrült ( őszinte sajnálatomra szegény) vagy feltűnés viszketegségben szenved!

2012. febr. 27. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szellemek nem foglalkoznak mindenféle bekorlátolt egyénnel.
2012. febr. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!