Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most, keressem, hanyagoljam?
Figyelt kérdés
Lassan 4 honapja vagyunk együtt, gyakorlatilag egyutt élünk, a lakcimbejeletést hozzàm nam akar annak ellenére, hogy megkérte a kezem.Otthagyta a munkàjàt, reggeltöl estig a nagyapjàval foglalkozik, reggel megy este jön. En teljes munkaidöben dolgozom, es van egy 7 éves kislànyom.Albérletet, szàmlàt, takaritàst, vàsàrlàst èn intézem...most elment egyedül pàr napra...kikapcsoltam a telefonom, hàtha vègre felèbred, hogy mit jelentek neki ès elgondolkodik....2016. ápr. 16. 20:03
2/4 90-ben született F.. válasza:
Ha jól sejtem nem vagytok már mai darabok, de 4 hónap után eljegyzés - lakcímváltoztatás - stb...ez kicsit huhh így hallásra.
3/4 A kérdező kommentje:
Mielött talàlkoztun ö a nagyapjàval élt. Akkor normàlis, hogy gondoskodott rola, de most 70 km èl tölle, napi 150 km tesz meg.En hamarabb haza érek munkàbol, mint ö a nagyapjàtol.Minden nap ebèded visz neki az àpoloszolgàlat,anyagilag jol àll, fogadhatna gondozot.Nem azt kérem, hogy teljesen elhanyagolja, csak egyszerüen hogy a mi életünk legyen neki elsobbleges, nem màsok jolléte....
2016. ápr. 16. 20:25
4/4 anonim válasza:
Nem egy hősszerelmes...
de miből él, és most hova ment pár napra? Addig mi van a nagypapával?
Szerintem ne nagyon számíts boldog, közös életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!