Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a barátnőm (és úgy általában a nők), hogy én keressem folyton?
Azért, mert nem akar a nő zavarni a munkádban/tevékenységedben, lévén a pasik jobban el vannak foglalva mint a nők. Annál meg nincs rosszabb mint ha egy tárgyalás közben belecsivitel egy nő a füledbe, hogy hiányzol neki:DD. Meg ha kell egy nő, akkor egy férfi mindig akarja hallani a hangját stb.
Szóval sok-sok oka van:)
4.: Na de soha? Érted a dolog lényegét. Soha sem keres. Néha azon gondolkodom, hogy ha eltűnnék egy hétre, akkor sem keresne.
5.: De ez kapcsolat. Nem ismerkedési fázis, nem udvarlás, vagy hasonló. Kapcsolat. Párkapcsolat.
A legjobb, mikor megkérdeztem barátnőm, egyszerűen terel. Bizarr az egész.
7 Soha. Sosem volt jellemző rám, útálom zavarni a személyes ismerőseimet:) Akinek szüksége van rám, az megtalál. Női-Piócákból úgyis van elég-ne én legyek már a sokadik egy pasinál.
4-voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!