Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret-e még? Keressem?

Figyelt kérdés

Fél évig voltunk eggyütt és szakított mert azt mondta nem tud bennem megbízni.Mindig is érzékeny volt és a szakítást megelőzően is egy apróságon kaptunk össze.

Mondta hogy ettől függetlenül továbbra is maradjunk barátok,de én mondtam hogy nekem nem menne.

Azóta is olyanokat posztol hogy hiányzom neki.Meg hogy velem akár lenni ès szenved. Vagyis ez jön le.

Keressem? (Ő nem fog nem mert olyan a természete)

Adjak neki még időt?

Én még szeretem. (L)

2016. febr. 7. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Te ne keresd! Hidd el, hogy ő fog! Hiába hiszed, hogy nem olyan :) Ha meg mégsem, akkor nem szeret!
2016. febr. 7. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,de nekem is borzasztó nélküle.

És ahogy ismerem ő nem fog keresni.

Várok 1 hetet remélem ez alatt az idő alatt keres.

2016. febr. 7. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha olyan a természete, akkor biza neked kell!

Már persze csak ha nem akarod megvárni, amíg túl nem lép rajtad. (Igaz, keresni akkor sem fog, de neked sem nagyon lesz más választásod, mint hogy hasonlóan túllépj rajta.)

2016. febr. 13. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Hallottam dolgokat hogy kivan és szeret.

De szerinte nem érdemel meg.Még most minden zűrös körülötte az életében.

Nem merem keresni...

2016. febr. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!