Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány szex a normális?
Lehet hogy nem hiszed, de attol meg ez van. Az is lehet hogy titkol valamit de az is lehet hogy nem.
En huszas eveimben a kozeli baratnok kozott a "hivatasos" voltam, mert mint a nyulak.
Aztan kieltem magam, volt sok partnerem, majd harminc korul megallapodtam es azota is egy ferfival elek es nem is vagyom masra es ha hiszed ha nem, ketheti 1 sex van nalunk. En sem vagyok mar a regi.
Amikor rendszeresen sportolok, akkor jobban kivanom a sexet is. Megfigyeltem, egy kemeny gyuras vagy egy kiados futas utan meg kepes vagyok aznap sexelni vagy masztizni, mert tobb az erom, mint olyan napokon amikor nem sportolok csak tespedek.
Lehet hogy hormonalis valtozasai vannak, vagy rosszul etkezik ami kihatassal van a libidojara.
Nincs olyan hogy normalis. Az a normalis amit a ket fel megbeszel es amiben megallapodnak. Ezt vele kell megbeszelned. Ha nagyobb az igenyed mint neki es te nem vagy kielegitve, az hosszu tavon qrva eros frusztraciot fog eredmenyezni es egyszercsak, ha meglesznek a megfelelo korulmenyek a bili ugy kiborul, hogy csak pislogsz. Pl. egy csendes delutani nyaralas a Balaton partjan, az asszony a gyerekkel a fahazban, te 2 sör utan a parton egyedul es felfigyelsz egy csinos huszas kozeledesere, akinek egyik pillanatrol a masikra a szajaban a farkad....
Pont annyi, amennyi MINDKÉT felet ki-e-lé-gí-ti.
Ha 0.001, akkor annyi. Ha 50, akkor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!